Анатолій Анатоліч заміряв нові параметри Насті Каменських у прямому ефірі (ВІДЕО)

Анатолій Анатоліч заміряв нові параметри Насті Каменських у прямому ефірі (ВІДЕО)

Наш ведучий зустрівся зі співачкою у виїзній студії на Дніпрі і з перших вуст почув історію її схуднення

Поделиться:

Гостею крайнього у цьому сезоні випуску "Сніданку з "1+1" стала чарівна Настя Каменських, яка не просто озвучила свої нові параметри, але й вперше публічно дозволила їх заміряти. Наш ведучий Анатолій Анатоліч зустрівся зі співачкою у виїзній студії на Дніпрі і з перших вуст почув історію її схуднення.

Кілька місяців тому Настя змінила своє життя та змінилася сама: вона розпочала активні тренування,  відмовилася від фаст-фуду та відтепер їсть тільки здорову їжу. Результат не забарився: нова струнка фігура Каменських стала приводом бурхливого обговорення в інтернеті.

"У мене є неймовірна людина, яка працює над моїм тілом. Його звати Андрій Хомицький. Це мій тренер. Він весь час мені пояснює, чому  мені  не можна те чи інше, до чого ми йдемо. Я прийшла і сказала, що хочу так, так і так. Хочу такі й такі форми", - розповіла Анастасія.

За словами Каменських, вона поставила собі за мету влізти у свої джинси, які я носила чотири роки тому.

"Для мене це важливіше, ніж слідкувати за кілограмами, бо інакше можна зійти з розуму. Коли вранці встаєш, то від недосипу вага може збільшитися на 300 – 400 грамів. Після перельотів теж може бути плюс півтора кілограми, тому що наллється вода. Тож я не звертаю особливо уваги на кілограми", - пояснила свою позицію зірка.

А от про свої нові параметри Настя готова розповідати і навіть дозволила нашому Анатолію Анатолічу взяти сантиметр та озвучити їх у прямому ефірі. Груди – 99, талія – 65, стегна – 103. Як каже Настя, є до чого прагнути, але результат дуже жіночний та вражаючий. Особливо це помітно, якщо  подивитися на фото артистки "до" і "після".

Також співачка зізналася, що вже 11 місяців вона готується до зйомок нового кліпу, де у повній мірі зможе продемонструвати свою нову форму. Щоб приголомшливо виглядати у цьому відео,  Настя не тільки худне, але й бере уроки танців.  Але це ще не все!  Вона обіцяє, що зовсім скоро ми побачимо їх на змаганнях з тріатлону. Це ще одна мета, яку поставила собі артистка.

Чи не стало  причиною раптового схуднення Насті Каменських нове кохання – дізнавайтеся з відео "Сніданку з "1+1":