Андрій Доманський виграв у першій грі "Побий ведучого" на 1+1

Андрій Доманський виграв у першій грі "Побий ведучого" на 1+1

Вчора на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра нового розважального шоу "Побий ведучого".

Поделиться:

Вчора на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра нового розважального шоу "Побий ведучого". Ведучим, який приймає виклик та змагається з учасниками шоу, став Андрій Доманський. Модератор "Побий ведучого" - Остап Ступка.

Андрій Доманський переміг у прем'єрному епізоді. Цього разу він змагався з Дмитром, силачем із Донецька. Нагадаємо, у кожному ефірі "Побий ведучого" на вибір глядачів пропонують три кандидати на участь у грі. Хто з трьох змагатиметься з Доманським - обирають глядачі у прямому ефірі шляхом смс-голосування.

На перший погляд, 36-річний силач Дмитро виглядав значно сильнішим за 38-річного Доманського. Тим не менш, цього разу ведучий переміг. Дмитру краще давалися конкурси, де треба було продемонструвати "грубу" фізичну силу: він першим подолав трасу з перешкодами на квадроциклі та виграв конкурс "із ножицями", в якому треба було на швидкість перерізати 50 канатів. Андрій був кращим у конкурсах, пов'язаних з ерудицією. Окрім того, він виявився влучним стрілком – у конкурсі з арбалетом зібрав найбільшу кількість балів.

Найважчим завданням для обох учасників було приборкати страх висоти та, стоячи у повний зріст на стовпі заввишки 7 метрів, вдарити у дзвін. За словами Андрія Доманського, цей конкурс став для нього складнішим за інші. "Один з моїх страхів – це страх висоти, і тому в цьому конкурсі психологічно мені було дуже важко. Проте, коли я вже був нагорі, я взяв себе в руки, заспокоїв дихання та, врешті, стукнув у дзвін," - зізнався після ефіру відомий ведучий.

Головний приз шоу "Побий ведучого" - 100 000 гривень. Якби виграв Дмитро, він забрав би гроші та витратив їх на свою мрію - весільну церемонію з коханою дівчиною. Але, оскільки переміг ведучий, приз залишається у шоу. Таким чином, перемога у другому ефірі принесе гравцю, який "поб'є ведучого", вже  200 000 гривень.

Чи вдасться Андрію Доманському вистояти у наступних конкурсах, глядачі дізнаються вже 3 червня о 20:10.

Не пропустіть!