Андрій Доманський: З учасниками "Голос. Діти" почуваюсь психологом

Андрій Доманський: З учасниками "Голос. Діти" почуваюсь психологом

Андрій Доманський на один день повернувся до рідної Одеси, щоб особисто привітати свого земляка - 11-річного Гліба Остапенко – зучастю в вокальному проекті "Голос. Діти".

Поделиться:

Андрій Доманський на один день повернувся до рідної Одеси, щоб особисто привітати свого земляка - 11-річного Гліба Остапенко – зучастю в вокальному проекті "Голос. Діти". Андрій вручив хлопчику спеціальний диплом учасника, а школа, в якій навчається Гліб, отримала з рук ведучого пам'ятну табличку з написом "Тут навчається учасник"Голос.Діти".

- Гліб, як справжній чоловік і одесит, підкорив групу проекту не тільки вокалом, але і гумором. Тримайте за нього кулачки! - Похвалив юного вокаліста Доманський. А потім зізнався: На зйомках шоу я відчував себе більше психологом, ніж ведучим. Коли співають маленькі діти, плачуть не тільки зіркові тренери та ведучі, але навіть оператори! Мені доводилосьстримувати себе, адже хтось повинен керуватицим ураганом емоцій. Але при цьому діти роблять наш проект дуже зворушливим і щирим.

Гліб Остапенко - один зі 100 талановитих юних вокалістів, відібраних музичним продюсером Костянтином Меладзе з 5000 претендентів. За словами Меладзе, конкурсанти відмінно впоралися з хвилюванням і непростими умовами знімального графіка.

- Усі 100 дітей проявили себе як справжні герої. Це вже перемога і немаленька. На наших очах народжуються нові зірки, про яких ми ще почуємо років за 10, - впевнений Костянтин Меладзе.

Сам Гліб націлений на перемогу та вже має кумирів.

- Я реально класний! - Запевняє хлопець. - Я дуже добре співаю, в мене повно амбіцій. Буду працювати, щоб досягти успіху і стати таким як Олег Скрипка, Микола Басков або як Меладзе.

Нагадаємо, проект "Голос. Діти"стартує в ефірі"1+1"4 листопада і розпочнеться з етапу сліпих прослуховувань. Зіркові тренери зроблять вибір, сидячи спиною до учасників і орієнтуючись виключно на голос. Якщо наставник готовий взяти голос в свою команду і працювати з ним далі, він розгортає крісло до сцени. Таким чином, вони сформують три команди по 15 вокалістів. Наступний етап - музичні ринги, де юні артисти зійдуться по троє в вокальних баталіях. І тільки ті учасники, які успішно пройдуть ці випробування, потраплять в прямі ефіри.

Переможець "Голос. Діти" отримає престижну нагороду - курс навчання в Музичній Академії Лос-Анжелесу (LAMusicAcademy), де зможе професійно займатися вокалом, записуватися в студії, працювати з відомими американськими продюсерами та музикантами.