Англомовний серіал "Імперія" змінить "Останню людину на Землі" на "1+1"

Англомовний серіал "Імперія" змінить "Останню людину на Землі" на "1+1"

Уже цих вихідних, в ніч з 21 на 22 листопада, о 00:30 телеканал "1+1" покаже в ефірі американський серіал "Імперія".

Поделиться:

Канал "1+1" продовжить транслювати зарубіжні серіали мовою оригіналу з українськими субтитрами, слідом за "Останньою людиною на Землі" в ефірі пройде музична драма "Імперія" (Empire) режисера Лі Деніелса.

В основі сюжету культового серіалу цього року – історія голови музичної імперії, який дізнавшись про свою невиліковну хворобу, вирішує визначитися, хто очолюватиме корпорацію після його смерті. У боротьбу за спадщину вступають його троє синів і колишня дружина.

Цікаво, що перегляд серіалів мовою оригіналу є звичайною практикою в багатьох європейських країнах. Це сприяє не тільки розширенню словникового запасу, але й розумінню гумору носіїв мови, а також особливостей іншої культури.
"Сподіваємося, ініціатива каналу" 1+1 "стане першим кроком до трансляції все більшої кількості фільмів і серіалів на телебаченні мовою оригіналу з українськими субтитрами, на противагу дубляжу. Дослідження по всьому світу показують, що в країнах, де перевага віддається субтитруванню англійських фільмів, населення має порівняно більш високий рівень володіння мовою, ніж у країнах, де релізи фільмів дублюються", - зазначає Пол Кімм, директор навчального центру та екзаменаційних служб Британської ради в Україна.

Як і раніше, показу серіалів передуватиме проект "Спільна мова", в якому руйнуються стереотипи в питанні вивчення іноземної мови. Крім того, в соціальних мережах каналу в рамках проекту "Ok, and now let's reinforce it" пропонується добірка найвлучніших цитат з трансльованих англомовних проектів, які використовуються двома мовами - англійською та українською. Таким чином, глядачі зможуть закріпити знання.

Уже понад 4 млн українців приєдналося до вивчення іноземної мови разом з телеканалом "1+1". Не пропустіть серіал "Імперія" мовою оригіналу з 21 листопада о 00.30 на каналі "1+1"!

"Спільна мова" - соціальний проект телеканалу "1+1". Це персональні історій людей різних професій, які діляться особистим досвідом вивчення іноземної мови, подоланням труднощів під час вивчення та вживання. Проблема розглядається з двох позицій: глибокої та серйозної зі сторони дорослого, та легкої і безпосередньої – з боку дитини. У проекті беруть участь як відомі українці, лідери думок такі, як Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Сергій Ребров, так і прості люди, які руйнують стереотипи в питанні вивчення іноземної мови. Так, у проекті можна побачити 78-річну жінку, яка зі словником вивчила англійську мову, щоб побачити сім'ю своєї дочки в Америці; дівчинку, яка написала листа королеві Великобританії; поліглота, який освоїв англійську мову по аудіокнигах Агати Крісті та багато іншого. Проект "Спільна мова" був розроблений телеканалом "1+1" за підтримки ініціативи "21 листопада".