Ані Лорак на "Голосі країни" зустріла свою копію

Ані Лорак на "Голосі країни" зустріла свою копію

Зірковий тренер заспівала з учасницею дуетом

Поделиться:

У першому випуску довгоочікуваного вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ані Лорак зустріла свою копію. Так вона назвала одну з учасниць сліпих прослуховувань.

19-річна Аліна Панькова приїхала з Кіровоградської області. З дитинства вона слухала як співає її бабуся, мама і сама їм підспівувала. Так музика стала її життям, а мрія підкорити велику сцена привела її на "Голос країни".

Першою на виконання пісні "Eucalyptus" обернулася Ані Лорак, а за нею Тамара Гвердцителі і Святослав Вакарчук.

"Аліна, ви велика молодець. Дійсно, у вас талант від Бога. Я дивлюсь на вас і бачу себе. Я як і ви, маленька дівчинка, тільки на Буковині, мріяла стати співачкою. Співала пісні, одягала такі самі вбрання, робила собі такі ж гарні кучері і мріяла, що стану співачкою. Я дивлюся на вас і думаю, що я обов'язково зроблю все можливе, щоб ви стали справжньою співачкою, якщо будете в моїй команді, - сказала Лорак. - Я відчуваю, що душа лежить до мене, бо це абсолютна моя копія". Натомість Аліна назвала Лорак своєю сестрою.

Але Вакарчук і Гвердцителі не збиралися так просто відпускати талановиту учасницю. Вони всіляко намагалися задобрити і переманити Аліну до себе. Святослав навіть назвав дівчину справжнім діамантом.

"Для мене буде велика честь, якщо ви будете в моїй команді", - закликав він її до себе.

Натомість батько Аліни, який вболівав за доньку за лаштунками, відразу відчув настрій доньки: "Вона всі пісні Лорак співає, тому до неї піде".

Аліна свій вибір висловила піснею улюбленої співачки. Дівчина заспівала новий хіт Ані Лорак "Забирай это небо". На радощах співачка підхопила спів своєї учасниці, вийшла на сцену і заспівала з нею дуетом.

"Це називається, свій до свого, по своє", - розчаровано сказав Вакарчук.

Нагадаємо, що в першому ефірі у команду Святослава Вакарчука не потрапив жоден учасник.

Дивіться наступний випуск "Голос країни. Перезавантаження" 9 березня о 20:15 на 1+1.

Також на нашому сайті стартував спецпроект "Голос. Backstage". Під час ефіру на нашому сайті будуть з'являтися ексклюзивні відеорепортажі з-за лаштунків. З цих сюжетів ви дізнаєтеся, як себе поводили учасники, коли на них не була спрямована увага зіркових тренерів та нашої чарівної ведучої.