Анна Ходоровська боротиметься за право представляти Україну на "Євробаченні - 2014" !

Анна Ходоровська боротиметься за право представляти Україну на "Євробаченні - 2014" !

Співачка Анна Ходоровська, переможниця вокального талант - шоу "Голос країни - 3 " на 1+1, увійшла до двадцятки півфіналістів національного відбору на "Євробачення - 2014".

Поделиться:

Співачка Анна Ходоровська, переможниця вокального талант - шоу "Голос країни - 3 " на 1+1, увійшла до двадцятки півфіналістів національного відбору на "Євробачення - 2014". Вже 21 грудня відбудеться фінал конкурсу, де і буде вирішено, хто поїде до Данії представляти Україну на пісенному конкурсі.

Фіналістів національного відбору визначило професійне журі у складі продюсера Михайла Некрасова, генерального продюсера Lux.FM Євгенія Фешака, програмного директора каналу Ru Music Володимира Козлова та музичного продюсера НТКУ Влада Багінського. Одразу після виступу Анни Влад Багінський подякував співачці за прекрасний вокал.

Всього на участь у національному відборі було подано 56 заявок. Конкурентами Анни за право виступити в Данії стали гурт "НеАнгели", співаки Стас Шурінс, Наталія Валевська, Ілларія, Ліза Вассабі, Вікторія Петрик, дует Анна - Марія та інші.

"Після перемоги на "Голосі" я пообіцяла, що наступним кроком буде моя участь на Евробаченні. Перший етап успішно відбувся, скоро - фінал національного відбору. Я дуже хвилююся, адже долучатися сьогодні до європейської музичної історії - це дуже відповідально і звучить гордо. Впевненість у своїх силах розквітає в мені з кожним днем. Я вірю в перемогу. Мені пощастило співпрацювати з композитором - майстром своєї справи, пісні якого вже звучали на головній музичній сцені Європи. Мрії збуваються, треба тільки вірити і завзято працювати!", - ділиться Анна Ходоровська.

Нагадаємо, що боротися за перемогу на Євробаченні Анна буде з піснею композитора Руслана Квінти про кохання. Руслан широко відомий своєю співпрацею з такими виконавцями, як Софія Ротару, Ані Лорак, Міка Ньютон, Наталя Могилевська та ін.. До речі, саме Руслан Квінта написав хіт, з яким Міка Ньютон успішно виступила на "Євробаченні – 2011".