Анна Ходоровська виступить у програмі "Дитячого Євробачення 2013"

Анна Ходоровська виступить у програмі "Дитячого Євробачення 2013"

Співачка Анна Ходоровська, переможниця талант-шоу каналу 1+1 "Голос країни - 3", виступить 27 листопада о 21:30 на сцені Євроклубу "Дитячого Євробачення 2013"

Поделиться:

Співачка Анна Ходоровська, переможниця талант-шоу каналу 1+1 "Голос країни - 3", виступить 27 листопада о 21:30 на сцені Євроклубу "Дитячого Євробачення 2013" в палаці "Україна". Євроклуб - територія для знайомства, відпочинку та розваг учасників Євробачення з різних країн.

Виступ Анни стане фінальним акордом "Вечора неймовірних можливостей" - під таким гаслом пройде вечір цього музичного Євросвята. На сцену разом з Анною також вийдуть фокусники, ілюзіоністи, акробати та циркачі. Виступ у "Євроклубі" - це, можна сказати, початок європейського музичного шляху Анни, адже найближчим часом співачка збирається подати заявку на участь у пісенному конкурсі "Євробачення - 2014", який відбудеться в Данії. Наразі триває робота над новим хітом Анни для участі у відбірному турі. Співачка співпрацює із відомим композитором Русланом Квінтою, який писав музику для Софії Ротару, Ані Лорак, Мікі Ньютон, Наталі Могилевської та інших.

"Я рада, що маю можливість заспівати для учасників дитячого Євробачення, відчути цю унікальну атмосферу. Сподіваюся, що моя пісня підтримає і надихне конкурсантів, адже фінал конкурсу вже зовсім близько - 30 листопада. 11-річна Настя Петрик, завдяки своїй торішній перемозі на конкурсі в Амстердамі, дала нашій країні можливість провести цей конкурс на головній сцені України. Всі маленькі учасники з 12 країн Європи - дуже талановиті музиканти. Впевнена, їх чекає прекрасне музичне майбутнє", - ділиться Анна Ходоровська.