Антон Лірник: біографія, особисте життя та фото

Антон Лірник: біографія, дружина, діти та особисті фото
lirnik_shmirnik

Дитинство, кар'єра та сімейне життя зірки серіалу «Кандидат».

Поделиться:

Канал 1+1 готує для своїх глядачів яскравий осінній телесезон. Вже скоро українці зможуть переглянути новий серіал «Кандидат» – сатиру про кухню політичних технологій. Головну роль у стрічці – директора ковбасного заводу Олексія Калача, який балотується в мери – зіграв шоумен і комедійний актор Антон Лірник.

БІОГРАФІЯ АНТОНА ЛІРНИКА

Український шоумен, сценарист, телевізійний ведучий, музикант, режисер і продюсер Антон Лірник народився 23 вересня 1976 у місті Кіровоград (нині – Кропивницький).

Після закінчення школи вступив до Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на факультет журналістики. Провчившись два курси, перейшов до іншого вишу на факультет філології.

У Кіровограді Антон брав активну участь у місцевій команді КВК «Гольфстрім», працював на місцевих телеканалах.

У 2000 році Антон Лірник переїхав до Києва, де працював на столичних радіостанціях і писав сценарії для художніх фільмів. Через кілька років Антон Лірник стає учасником команди КВК «Аляска», де знайомиться з Андрієм Молочним – майбутнім партнером по комедійному проекту «Дует Чехова».

Із 2006 року дует виступає у складі «Comedy Club UA». Антон Лірник також займається музичною діяльністю – пише тексти та виступає в групі «Lirnik Band». Творчий шлях колективу починається з кліпу «Жигулі» та «Найкраще дитинство», що вийшли у 2011 році.

ФІЛЬМОГРАФІЯ АНТОНА ЛІРНИКА

Незабаром на 1+1 вийде комедія «Кращий тиждень в моєму житті», знята «Імперією Добра» під керівництвом Антона Лірника.

Це історія про те, як молода пара останній тиждень до свого весілля змушена прожити в будинку батьків нареченої. Це перетворюється на справжнє жахіття: одна лише поява нареченого викликає масу смішних подій, – зазначив у «Підпільній імперії» шоумен.

У серіалі «Кандидат» герой Антона Лірника вступить в політичну гонитву навіть не підозрюючи, що він лише маріонетка в чужих руках.

Калач трохи незграбний, його легко обманути, але він безмежно добрий. Мені здається, що хтось із моїх предків теж був таким незграбним і наївним власником ковбасного заводу, – жартує Антон Лірник.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ АНТОНА ЛІРНИКА

Дружина Антона Лірника – Марина – засновниця бренду жіночого одягу Lirnik. Шоумен виховує доньку Соню від другої дружини Валерії Бородіної.

Антон Лірник часто публікує в Instagram фото дружини та доньки.

За весь час, скільки я живу з Мариною, я ще ніколи не говорив так часто слово «люблю», – зізнався Антон Лірник у програмі Світське життя.

НАЙКРАЩІ ВИСТУПИ АНТОНА ЛІРНИКА

Антон Лірник – тренер Ліги Сміху. Під його керівництвом створювалися одні з найсмішніших сюжетів програми.

Новости по теме