Аня Ткач встановила одразу кілька рекордів шоу "Голос. Діти"

Аня Ткач встановила одразу кілька рекордів шоу "Голос. Діти"

Голосування глядачів в ефірі "Голос. Діти" за маленьку Аню стало рекордним. А перемога дівчинки викликала неймовірний інтерес до неї в Інтернеті.

Поделиться:

Офіційний сайт вокального шоу "Голос. Діти" встановив абсолютний рекорд з відвідуваності. Десятки тисяч користувачів відвідали сайт, щоб переглянути фінал шоу та дізнатися ім'я переможця.

Телевізійні рейтинги фіналу "Голос. Діти" були також високими. З урахуванням "Відголосся" частка склала 16.1% (вся Україна, аудиторія 18-54). 

Найпопулярнішими розділами сайту для користувачів на Різдво були ТАЛАНТИ, де всі шукали подробиці про Аню Ткач, Солю Лук'янець, Еліну Сосновську та інших учасників, а також відео виступів.  

Нагадаємо, переможницею "Голос. Діти" стала Аня Ткач – 7-річна учасниця команди Олега Скрипки. Давайте разом пригадаємо її шлях до перемоги.

На етапі сліпих прослуховувань маленька Аня виступала з піснею "Останусь". До неї розвернув крісло тільки Олег Скрипка зі словами: "Анічка, я коли йшов на передачу, я мріяв про таке диво як ти".

Під час сліпих прослуховувань Аня затоваришувала з іще меншою Марійкою Круценко, дочкою фіналістки другого сезону шоу "Голос країни. Новая історія" Таші Круз.

У батлі довелося, не зважаючи на дружбу та позичену у Марійки сукню для виступу, прощатися з маленькою подружкою і йти далі. Цікаво, що у своєму інтерв'ю перед вокальною битвою Аня зізналася, що вірить у свою перемогу та ходила з батьками до церкви перед виступом.

Після перемоги у вокльному батлі настав час півфіналу. Аня співала пісню про скрипаля.

У півфіналі Аня Ткач стала абсолютним лідером глядацького голосування. Також з команди Олега Скрипки до фіналу потрапили Маша Кондратенко та Єва Панаріна.

У фіналі маленька Аня подарувала усім справжню різдвяну казку, тож дівчинку знову підтримали більшість глядачів.

У суперфіналі Аня заспівала у дуеті зі своїм зірковим тренером. Олег Скрипка для суперфінального виступу обрав дуже зворушливу композицію "Мама". За вибір цієї пісні прихильники переможниці і досі кажуть "дякую" Олегу Скрипці, зірковому тренеру дівчинки.

Після невеличкої перерви на підрахунок суперфінальних sms глядачі підтвердили, що їхня переможниця саме Аня Ткач, віддавши за неї більшість своїх голосів ще раз. Це голосування стало рекордним одразу за кількома показниками. По-перше, ще ніколи переможець "Голосу" не мав настільки великий відрив від інших учасників. А по-друге, кількість людей, котрі проголосували за Аню, в декілька разів перевищує кількість населення її рідного містечка Котовська.

Вітаємо Аню з перемогою ще раз та бажаємо ще більше перемог у майбутньому!