Арам Мнацаканов став пожежним

Арам Мнацаканов став пожежним

Арам вперше на гуцульських землях в Івано-Франківську. В закладі, до якого його викликано повна руїна і занепад.

Поделиться:

Арам вперше на гуцульських землях в Івано-Франківську. В закладі, до якого його викликано повна руїна і занепад. Причиною провалу - ганебне керівництво двох компаньйонів. Для виправлення ситуації вже в перший вечір в ресторані починаються звільнення. Весь персонал заляканий. Але власники також повинні зрозуміти, що таке справжнє керівництво, тому їх відправляють на перевиховання. Суперництво власників за керування "Гражди".

Пекельний шеф вперше познайомився з відкритими і усміхненими гуцулами, спробував місцеву їжу і купив вишиванку. Каже, що вже розуміє українську мову, готовий її вивчити, якщо закохається.

Коли шеф приїжджає в "Гражду", він стикається з вже знайомої йому ситуацією - повний розбрат між власниками, ревнощі за владу і конфлікти з кухарями. Про що відкрито і говорить, що за причиною провалу варто ганебне керівництво двох компаньйонів, які вже кілька років не можуть знайти спільної мови. Треба вибрати одного керівника в цьому закладі!

Власники були впевнені, що Арам навчить їх персонал вміє правильно працювати, але насправді першими пішли в обіг самі ресторатори. Для навчання їх відправили в заклад учасниць другого сезону проекту Пекельна кухня, Антоніни Носко та Олени Жаботинської. І персонал закладу не залишився без уваги - офіціанти отримали шанс пройти спеціальний курс з обслуговування від професійного тренера перед новим відкриттям їх ресторану!

За 24 години Арам змінив в покинутій гуцульській колибі все від декору до меню. Але в день рестарту сталося несподіване – до ресторану "Гражда" за екстреним викликом приїхала пожежна команда! Арам настільки лютував від побаченого забруднілого стану закладу, що, не витримав, взявши в брандспойт, - власноруч відмив стіни.

Все це в черговій серії гострого ресторанного реаліті "На Ножах" 19-го вересня, о 20:15 на 1+1.