Арам став байкером

Арам став байкером

Власники київського закладу Red Rock Bar (Мітя "Крокодил", його дружина Аня, Паша "Чопер" і Даша) хочуть, щоб до їхнього закладу, який відвідують переважно байкери, ходили й інші люди, так звані "білі комірці" або як

Поделиться:

Власники київського закладу Red Rock Bar (Мітя "Крокодил", його дружина Аня, Паша "Чопер" і Даша) хочуть, щоб до їхнього закладу, який відвідують переважно байкери, ходили й інші люди, так звані "білі комірці" або як вони кажуть, "люди ззовні". Хоч бар існує майже рік, прибутки не ростуть. Тому Анна подала заявку на участь у програмі "На ножах", і вважає, що це єдиний шанс врятувати їх від краху. Та Паша не вірить, що це хороша затія, і що це взагалі їм чимось допоможе, він налаштований скептично.

Коли Арам потрапив до закладу, то дуже здивувався, адже він не знав, що йому треба працювати над баром, а не над рестораном, який до того ж знаходиться в промисловій зоні між аеропортом і залізною дорогою. І спершу не зрозумів, чому його привезли сюди і чого від нього хочуть продюсери. Бо якщо це байкерський бар, то, в принципі, все нормально: брудно, темно, - так, як люблять байкери. Та засновники закладу хочуть розширити коло своїх гостей і стверджують, що все це стереотипи стосовно байкерів: це нормальні, успішні люди, які люблять поїсти і в них є гроші, бо мотоцикл – це не дешеве задоволення. Та Арам все одно дивується і не може зрозуміти, як тут можна їсти.

Арам їде на годину і обіцяє повернутись з тими клієнтами, на яких в майбутньому хочуть орієнтуватись засновники бару, щоб перевірити, чи справляться вони з цим завданням, і чи зможуть запропонувати відповідний сервіс в обслуговуванні.

Але власники не впорались із завданням, в першу чергу, як керівники. У найскрутніший момент вечора Паша і Мітя покинули зал і пішли спілкуватись зі своїми друзями-байкерами, бо їм некомфортно з іншими гостями.

Несподівано для засновників приїжджає Барон (учасник програми із Запоріжжя), який вирішив поділитись своїм досвідом. Він теж був в такій ситуації, в його закладі засідали байкери, і для того, щоб все це запрацювало, йому довелось змінити себе і стратегію свого закладу. Приїжджає Арам, поява Барона для нього теж сюрприз. Всі разом відправляються на кухню, де Арам Михайлович влаштовує розгром кухні. Паша і Мітя викидають старий і смердючий холодильник.

Паша і Мітя запрошують Арама в байкерський клуб, де знайомлять його із байкерськими поглядами на життя і принципами. Арам починає розуміти їх і разом з тим концепцію, яку вони хочуть реалізувати в своєму барі.

Власники приємно здивовані, що Арам нічого не змінив у інтер'єрі залу, так як на його думку, байкерський бар так і має виглядати. Лише кухня стала кардинально новою, засновники закладу і повари шоковані змінами, всі в захваті. Також презентували нове меню, - і зовнішній вигляд, і наповнення. Арам скоротив, викинув непотрібні страви, з якими вони не справляються. Впровадив пару "фішок".

Володимир Ярославський провів майстер-клас поварам по новому меню.

Власники готуються до зустрічі гостей оновленому барі. Вечеря проходить в цілому успішно. Паша і Мітя проявили себе як керівники. Всі гості задоволені.

Дивіться "На ножах", 24 жовтня, на 1+1, в 20:15.