Ассоль розповіла про одвічну конкуренцію з Аліною Гросу

Ассоль розповіла про одвічну конкуренцію з Аліною Гросу

Виконавиця пісні про пурпурові вітрила планує повернутися на сцену

Поделиться:

Рання популярність - щастя чи втрачене дитинство? Відповідь на це питання у програмі "Зіркова хроніка" намагалися дати Ассоль і Аліна Гросу.

Донька донецького мільйонера і названа хрещениця Ірини Білик Аліна Гросу змалечку змагалися за звання наймолодшої зірочки українського шоу-бізнесу.

"Усі думають, що ми з Аліною почали виступати одночасно, але це не так. Я почала співати на два роки раніше", - згадала Катя Гуменюк, яка 17 років тому під псевдонімом Ассоль виконувала пісню про пурпурові вітрила.

Після зіркового дитинства Катя зникла з радарів шоу-бізнесу, аби розпочати непублічне життя. Та згодом зрозуміла: їй без сцени – ніяк. Зараз дівчині 20, вона записує новий альбом з дорослими піснями і мріє про тріумфальне повернення на естраду. Ассоль зізнається, що зараз не вважає Гросу, яка навчається на акторку, за конкурентку.

"Я думаю, що Аліна хороший актор,я ж себе позиціоную як співачку", - сказала Катя.

Як би там не було, але дівчата багато в чому схожі. Їх об'єднує не тільки раннє зіркове життя, бажанні слави, а й у протекція багатих батьків. І Аліну, і Ассоль завжди фінансували їхні сім'ї.

"Так, батьки допомагають, але це не означає, що вони купують мені конкурси. Допомога потрібна. Зараз такий час, без цього – ніяк. Це повинна розуміти кожна людина", - переконана Гуменюк, яка, до речі, стежить за творчістю Гросу й не втрачає можливості розкритикувати Аліну.

"Я ніколи не вдягну латексний костюм і не сяду верхи на хлопця в наморднику", - сказала Ассоль, натякаючи на один із відвертих кліпів Аліни.

 Більше дізнавайтеся у сюжеті "Зіркової хроніки":

Наступний випуск програми про таємниці багатих і знаменитих дивіться уже в неділю, 18 травня, на "1+1".