Автограф-сесія Арама Мнацаканова

Автограф-сесія Арама Мнацаканова

Цієї суботи (6 жовтня), в кінотеатрі "Оскар" (ТЦ Dream Town, м. Київ) відбулася автограф-сесія з Арамом Мнацакановим, відомим ресторатором, кулінаром і видавцем, головним героєм шоу "На ножах" та 2-х сезонів "Пекельної ку

Поделиться:

Цієї суботи (6 жовтня), в кінотеатрі "Оскар" (ТЦ Dream Town, м. Київ) відбулася автограф-сесія з Арамом Мнацакановим, відомим ресторатором, кулінаром і видавцем, головним героєм шоу "На ножах" та 2-х сезонів "Пекельної кухні". Завдяки цьому заходу близько 200 шанувальників отримали автограф на першому номері журналу "На ножах" та спільне фото з кумиром.

Арам Мнацаканов: "Годувати людей - велика місія, робити це потрібно чесно і з любов'ю. На жаль, в Україні я помітив всі ті ж помилки, які досі характерні для всього пострадянського простору. Люди вкладають гроші, але не ставляться до ресторанного бізнесу серйозно, тому що для них він не є основним джерелом прибутку. Але ресторан - це справа життя. Ти або повинен найняти професіоналів, а сам будь просто акціонером, або будь лідером у своєму колективі, живи своїм ділом, будь завжди номером один".

Дивіться в черговій серії гострого ресторанного реаліті "На Ножах" 10 жовтня, о 20:15, на 1+1, про наймодніший Харківський ресторан "Фешн". Його власниці – гламурні білявки Яна, та її племінниця Аня, люблять, щоб усе було красиво – від дверей ресторану до кінчиків нігтів бухгалтера! Замість офіціанток, гостей обслуговують янголи, а в колективі панує атмосфера всебічної любові.

Новости по теме