Багаті теж плачуть. Нові таємниці відкриються сьогодні

Багаті теж плачуть. Нові таємниці відкриються сьогодні

У другій серії проекту глядачі побачать, як Наталя Ветвицька відпочиває в Монако. Найдорожчий готель всього князівства, трансфер з аеропорту на вертольоті, шопінг у розкішних бутіках, де один лише пояс із крокодилячої шкіри Наталя купує за 700 єв

Поделиться:

У другій серії проекту глядачі побачать, як Наталя Ветвицька відпочиває в Монако. Найдорожчий готель всього князівства, трансфер з аеропорту на вертольоті, шопінг у розкішних бутіках, де один лише пояс із крокодилячої шкіри Наталя купує за 700 євро! Але романтичний вечір в мальовничому і дорогому місці Європи 36-річна красуня зустрічає з келихом шампанського разом з ... подружкою. Чому Наталя живе з мамою, а відпочиває з подругою? Невже ніхто не підкорив її серце? І за чий тоді рахунок канікули?

Що змушує Ольгу Громову виставити на продаж власний палац під Києвом? Як потенційні покупці реагують на незвичайний інтер'єр палацу ексцентричного дизайнера? І хто хоче купити за 5 мільйонів доларів будинок з привидами?

Юлія і Андрій Вороніни готуються до найважливішої події в їхньому житті - вони відкривають у рідній Одесі власний величезний дитячий розважальний центр. Відтепер Андрій Воронін - не тільки відомий на весь світ футболіст, але і бізнесмен, власник елітного комплексу. Чому відкриття стане величезним стресом для Юлії? І в яку суму обійшлися родині Вороніних модні ігрові автомати, закуплені в Китаї?

Тим часом співачка Камалія разом з чоловіком Захуром і свитою з 13 чоловік на власній яхті відправляється в Ялту на фестиваль "Крим Мьюзік Фест". Скільки мільйонів вклав у кар'єру дружини пакистанський магнат, щоб вона виступала на одній сцені з Аллою Пугачовою та Софією Ротару? І як будуть підколювати Камалію зіркові колеги?

Учасниці шоу побувають в гостях у Ольги Громової на званій вечері. Як епатажна світська дама буде вражати своїх нових знайомих власною розкішшю? І як сприймуть її спосіб життя гості?