Більше тисячі охочих подали заявки на участь у "Великих перегонах"

Більше тисячі охочих подали заявки на участь у  "Великих перегонах"

Після прем'єри проекту "Великі перегони" телеканал 1+1 отримав понад тисячу запитів щодо можливості взяти участь у реаліті-квесті.

Поделиться:

Після прем'єри проекту "Великі перегони" телеканал 1+1 отримав понад тисячу запитів щодо можливості взяти участь у реаліті-квесті. Відвідувачі сайту проекту та соціальних мереж телеканалу постійно питають про кастинг другого сезону проекту "Великі перегони":

Ольга Скрипка: "Після перегляду першого випуску проекту "Великі перегони" я зрозуміла: ось Він – той проект, у якому гріх не взяти участі! Впевнена, що ми з мамою складемо неперевершену команду. Тепер уже кілька днів живемо тільки цією ідеєю".

Олександр Бакай: "Зараз рекламна перерва проекту "Великі перегони". Круто! Даєш індивідуальний залік! Хочу взяти участь у цьому шоу. Побіг дивитися!"

Людмила Карповець: "Це шоу - хороший спосіб для перевірки самого себе, для подолання своїх страхів, а також для перевірки стосунків, байдуже, чи то сімейних, чи то дружніх. Особисто мені дуже сподобалися такі перегони. Я дуже хочу взяти участь".

Даша Тертична: "Нарешті українське телебачення вийшло на світовий рівень! Я не пропускатиму цього шоу ніколи! Всі команди гідні перемоги, але хай переможе найкращий. Це шоу варте поваги. Сама б хотіла брати в ньому участь! І бути частинкою історії".

Стежте за новинами щодо кастингів на офіційному сайті телеканалу. Про подробиці кастингів першого сезону можна розпитати ведучого проекту Олександра "Фоззі" Сидоренка на онлайн-конференції у четвер 25 квітня о 19:00 http://www.1plus1.ua/pro-kanal/novyny/fozzi-rozpovist-pro-veliki-peregoni-pid-chas-onlayn-konferenciyi-291556.html

Будьте свідками грандіозної пригоди по усьому світу з "Великими перегонами" щосуботи о 20:00 на 1+1!