Перший ефір "Битви хорів": Огневич плаче, а Руслана шаленіє через обман

Перший ефір "Битви хорів": Огневич плаче, а Руслана шаленіє через обман

Руслана, Гарік Кричевський, Злата Огневич та Олег скрипка вже мають свої бойові хори.

Поделиться:

У вокальному шоу "Битва хорів" на 1+1 перші зіркові наставники зібрали свої бойові колективи.

Руслана, Гарік Кричевський, Злата Огневич та Олег Скрипка зробили свій вибір. І зовсім скоро їх хори вийдуть на сцену.

ВІДЕО: "Битва хорів". Кастинг у Львові, Одесі, Вінниці і Донецьку, ч.1

            "Битва хорів". Кастинг у Львові, Одесі, Вінниці і Донецьку, ч.2

Руслана формувала свій хор у Львові. За освітою вона хоровий диригент. Тому одразу визначила, які різновиди голосів їй потрібні і за таким принципом відбирала учасників.

Перший шок на проекті Руслана пережила через "українського Звєрєва" Сергія Пастуха. Гламурний блондин наважився співати перед нею під фонограму. За що й поплатився - вилетів з проекту.

Тим часом Гарік Кричевський шукав таланти в Одесі. Він одразу взяв до свого хору кілька дівчат з яскравою зовнішністю. А останнє вакантне місце дісталося чоловікові, котрий працює звичайним продавцем на ринку. Чолов'яга без музичної освіти підкупив Кричевського щирістю.

Учасниця "Битви хорів" відмовилася йти в команду Кричевського

Зірковий тренер зізнався - в свою команду він взяв людей, які співають серцем, бо для нього це більш цінна риса ніж хороший голос.

У Донецьку свій хор набирала Злата Огневич. Під час прослуховування вона розплакалася прямо на знімальному майданчику. Виявилося, що говорити ні учасникам - для неї проблема. Адже ті починають плакати і молити про ще один шанс. Зрештою Огневич не втрималася і заплакала сама.

Вона сказала, що, напевно, більше ніколи в житті не сидітиме в журі конкурсів.

Зате кастинг Олега Скрипки у Вінниці пройшов на повному позитиві. Справжні знахідки зіркового тренера - Містер Радж, котрий прийшов на прослуховування у індійському вбранні, та учасник, який своїми танцями змусив Олега реготати.

Правда, Олег Скрипка ледь не посварився з ведучим шоу Юрієм Горбуновим. І все через 16-річну школярку, яку Скрипка не хотів брати у свій хор. Тоді Горбунов пішов до тренера сам і вмовив змінити рішення.

Вибух емоцій на "Битві хорів" - Горбунов і Скрипка ледь примирилися

Чи не пожалкує про це Олег Скрипка, дізнаємося вже незабаром.

Дивіться "Битву хорів" щонеділі на 1+1. Початок - о 20:15.