Бійка тренерів "Голосу країни 4" стала новим хітом Інтернету

Бійка тренерів "Голосу країни 4" стала новим хітом Інтернету

Відео, у якому Лорак, Лазарєв, Гвердцителі та Вакарчук влаштовують битву у стилі "Матриці", щодня збирає тисячі переглядів.

Поделиться:

Промо-ролик, у якому тренери "Голосу країни 4" Ані Лорак, Тамара Гвердцителі, Сергій Лазарєв та Святослав Вакарчук влаштовують бійку у стилі "Матриці", щодня збирає тисячі переглядів в Інтернеті. За попередніми підрахунками, тільки на офіційних ресурсах каналу 1+1 цей ролик подивилися майже 50 000 людей.

Новини про це відео розмістили навіть закордонні інтернет-ЗМІ.

За сюжетом, дія відбувається у шикарному готелі. Тренери одночасно чують, як з одного з номерів лунає красивий жіночий голос, і наввипередки поспішають туди. Дорогою Ані Лорак та Сергій Лазарєв сходяться у поєдинку - Лазарєв здійснює карколомний стрибок, потім вони б'ються, однак влучний удар Лорак змушує конкурента перелетіти через весь готельний хол.

Тим часом за битвою спостерігає Тамара Гвердцителі. Вона вирішує застосувати суперсилу - перетворюється на невидимку і таким чином поспішає туди, звідки лунає голос.

І в той момент, як Тамара, Ані та Сергій нарешті дістаються місця призначення, стеля проломлюється і до них звідки не візьмись зістрибує Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, четвертий сезон має назву "Голос країни. Перезавантаження". Він стартує на каналі 1+1 вже у лютому.

У зв'язку з великою кількістю бажаючих взяти участь у проекті творці "Голосу країни. Перезавантаження" продовжили кастинг до 15 січня.