Бурак Озчивіт хоче піти на кардинальну зміну іміджу

Бурак Озчивіт хоче піти на кардинальну зміну іміджу

Зірка серіалу "Корольок - пташка співоча" продовжує завойовувати нових прихильників.

Поделиться:

Зірка серіалу "Величне століття", що так полюбився багатьом українським глядачам, продовжує завойовувати нових прихильників. Цього разу, зігравши у новій версії турецького серіалу "Корольок – пташка співоча", що демонструється на каналі "1+1".

Вже кілька років поспіль візитною карткою актора Бурак Озчивіта, як і в українського співака Павла Зіброва, є розкішні вуса. Насправді зірка серіалу "Величне століття" навіть не замислювався над тим, щоб приваблювати до рослинності на своєму обличчі стільки уваги та зізнається, що це сталось само собою. Утім, хоч результатом актор і задоволений, він не виключає можливості колись піти на кардинальну зміну іміджу.

"Я задоволений своїми вусами, - каже Бурак Озчивіт. - Поки не знаю, чи поголю їх, чи буду носити далі, але наразі вони мені до вподоби".

З ним згодні й мільйони прихильниць з усього світу, які вважають, що вуса – прикрашають чоловіка. Вочевидь, актор трішечки лукавить щодо можливості попрощатись зі своїм фірмовим стилем, адже розкішні вуса Бурака навіть є логотипом його власного закладу харчування.

На щастя, для серіалу "Корольок – пташка співоча" турецькому актору не довелось міняти імідж, тож глядачі "1+1" можуть оцінити магічну силу харизми та вус Бурака Озчивіта на власні очі. Дивіться серіал на "1+1" з понеділка по п'ятницю о 17:10.

А вам який Бурак більше до вподоби?