Четвертим зірковим тренером "Голосу країни" буде Олег Скрипка

Четвертим зірковим тренером "Голосу країни" буде Олег Скрипка

Ім'я четвертого зіркового тренера вокального шоу телеканалу 1+1 "Голос країни" названо. 

Поделиться:

Ім'я четвертого зіркового тренера вокального шоу телеканалу 1+1 "Голос країни" названо. Ним стане легендарний український рок-музикант, лідер групи "Воплі Відоплясова", яка нещодавно відсвяткувала своє 25-ти річчя, Олег Скрипка.

Таким чином, тренерами другого сезону найбільш очікуваного телевізійного шоу країни стали Діана Арбеніна, Олександр Пономарьов, Валерія та Олег Скрипка. Зовсім скоро вони приступлять до "сліпих прослуховувань". На цьому етапі тренери сидять спиною до сцени, і повертаються до учасників кастингу тільки якщо вокал їх справді вражає. Володарі голосу, на які повернулося кілька тренерів, зможуть самі обирати в чию команду піти. З 156 вокалістів, які пройшли попереднє прослуховування у Костянтина Меладзе, кожен тренер вибере по 14 чоловік.

- Я - новатор, і якщо мене запросили до "Голосу країни", всі розуміють, що я буду вносити якісь нововведення. У команді багато талановитих, сильних людей, вони відкриті і готові йти на експерименти. Будемо працювати, - прокоментував Олег Скрипка.

Отже, перший етап кастингів другого сезону шоу "Голос країни" на каналі 1+1 завершений, починаються зйомки "сліпих прослуховувань". Дата ефіру шоу буде оголошено найближчим часом. До прем'єри "Голосу країни" на телеканалі 1+1 виходитиме програма, яка познайомить глядача з історіями вокалістів другого сезону.

Нагадаємо, після "сліпих прослуховувань" в "Голосі країни" відбуваються так звані "батли" - парні виступи найсильніших вокалістів з кожної команди, за результатами яких у кожного тренера залишається вдвічі менше голосів. Після цього починається найяскравіший етап - живі ефіри, де вокалісти сольно виступають у супроводі живого оркестру "БітХовен". Переможця "Голосу країни" обирають глядачі. Головний приз проекту - контракт з найбільшою рекординговою компанією в світі Universal Music.
 
Більше інформації на сайті http://goloskrainy.tv

а також у всіх соціальних мережах:
VKontakte - http://vkontakte.ru/goloskrainy
Facebook - http://facebook.com/goloskrainy
Twitter - http://twitter.com/goloskrainy
YouTube - http://youtube.com/goloskrainy