Чий хлібець пухкіший у "Великому пекарському турнірі" на 1+1

Чий хлібець пухкіший у "Великому пекарському турнірі" на 1+1

Телеканал 1+1 запустив у соціальних мережах голосування від найзапашнішого проекту "Великий пекарський турнір". Відтепер усі охочі щотижня можуть проголосувати за найцікавіші рецепти.

Поделиться:

Телеканал 1+1 запустив у соціальних мережах голосування від найзапашнішого проекту "Великий пекарський турнір". Відтепер усі охочі щотижня можуть проголосувати за найцікавіші рецепти. Авторський рецепт випічки, що набере найбільше голосів, буде опубліковано з детальними коментарями та секретними порадами від власника рецепту, щоб кожен зміг спекти такий смаколик вдома.

Цього тижня голосуємо за авторські рецепти хлібу від учасників шоу:

· Хлібні коржики за старовинним рецептом із сучасною начинкою (сиром з пліснявою та солодким джемом) від студента Сашка з Кременчука.

· Єврейський хліб хала від одеситки Тетяни.

· Класичний нарізний батон від Орисі зі Стрия.

· Ароматній хліб з оливками від Жені, школярки з Краснодона.

Голосування триває соціальних мережах: Вконтакті та Однокласниках. 

Наразі лідирують хлібні коржики студента Сашка. Уже в понеділок детальний рецепт переможця буде опубліковано у соціальних мережах каналу.

Нагадаємо, проект "Великий пекарський турнір" - найдобріша кулінарна битва. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагаються учасники-непрофесіонали. Оригінальний формат "The Great British Bake off" належить компанії BBC. Шоу вже успішно адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.