Чоловічі пісні і скандал між Сєдоковою та Мейхер в шоу "Хочу у ВІА Гру"

Чоловічі пісні і скандал між Сєдоковою та Мейхер в шоу "Хочу у ВІА Гру"

У сьомому ефірі шоу "Хочу у Віа Гру" відбудеться фінальна битва "трійок". Нарешті глядачі дізнаються, хто ж стане новою народною "ВІА Грою"!

Поделиться:

У сьомому ефірі шоу "Хочу у Віа Гру" відбудеться фінальна битва "трійок". Нарешті глядачі дізнаються, хто ж стане новою народною "ВІА Грою"! Але щоб дійти до фінального випробування, "трійкам" доведеться дуже постаратися. Їх чекають одразу три етапи відбору!

На першому етапі чотири останні "трійки" заспівають чоловічу пісню. Саме на цьому етапі вони зможуть по-справжньому показати силу свого характеру, адже чоловічі пісні вимагають інакшого виконання. За підсумками цього випробування залишаться три "трійки". Наступний етап ще складніший - учасниці заспівають із зіркою-чоловіком. А хто це буде, - Володимир Пресняков, Валерій Меладзе чи Потап - "трійки" дізнаються, тільки коли вийдуть на сцену і почують програш пісні! Тому дівчатам треба вивчити відразу три пісні, щоб упоратися із завданням.

Дві "трійки", які залишаться після цього етапу, чекає найскладніше випробування - заспівати з Костянтином Меладзе, який буде їм акомпанувати на роялі. Чи зможуть артистки-початківці впоратися з хвилюванням і емоціями? Чи вийде у дівчат імпровізація на сцені? У кого не витримають нерви і кому доведеться викликати лікаря?

Не обійдеться і без скандалу! І знову в центрі опиниться Анна Сєдокова. Цього разу Аня висуне претензії Надії Мейхер, звинувативши її та її підопічних в тому, що вони вкрали у її "трійки" рухи танцю. Як відреагує на це Надія? І чиїй "трійці" зрештою доведеться змінювати танець?

Все це ви дізнаєтеся вже сьогодні, 18 жовтня, о 21:00, у шоу "Хочу у ВІА Гру" на каналі "1+1"!