Чому не можна вживати сметанний продукт?

Дієтолог розповіла про шкоду сметанного продукту і натуральної сметани
Сметана чи сметанний продукт? Через низьку ціну українці частіше обирають останнє.
Однак від такої їжі користі чекати не варто. Чому, дізнавався Сніданок з 1+1.
Отже, до вашої уваги застереження і поради від дієтолога:
- У складі сметанного продукту багато рослинної олії, переважно пальмової. Тож здоровим українцям такий продукт лише зашкодить. А у заслаблих спровокує загострення хронічних хвороб.
- Сметанний продукт заборонено вживати дітям, а також людям із зайвою вагою, схильністю до атеросклерозу, захворювань серця, печінки, підшлункової залози.
- Натуральна ж сметана – дуже жирна і калорійна, тому її також можна куштувати лише в невеликій кількості.
- Позитивний ефект від натуральної сметани можна отримати тільки, якщо вживати не більше однієї столової ложки на день. Лише тоді організм засвоїть усі корисні елементи. А таких речовин чимало: до прикладу, вітаміни А і D, а також лицетин, який допомагає в роботі печінки та головного мозку.
Детальніше – у сюжеті програми Сніданок з 1+1 онлайн:
Читайте також: Як розрахувати кількість калорій на день