Чому Вакарчук, Кароль, Скрипка і Пономарьов обрали "Голос країни"

Чому Вакарчук, Кароль, Скрипка і Пономарьов обрали "Голос країни"

Зіркові наставники третього сезону "Голос країни" чесно розповіли, чому погодилися на участь у цьому проекті.

Поделиться:

Зіркові наставники третього сезону "Голос країни" розповіли, чому погодилися на участь у цьому проекті. Що змусило Олександра Пономарьова втретє зайняти тренерське крісло, а Святослава Вакарчука зважитися на новий для себе експеримент?

"Я прийшов сюди не для того, щоб робити телешоу. Я хочу допомогти талановитим людям зробити музику справою їхнього життя. І зробити це по-чесному", - пояснює своє рішення Святослав Вакарчук. Фронтмен гурту "Океан Ельзи" ніколи раніше не брав участі у телевізійних проектах.

"Для успіху потрібні дві складові. Перша - це талант. Друга - опинитися у правильному місці в правильний час. "Голос країни" - саме те правильне місце і саме той чесний шанс для унікальних голосів, для справжніх, неймовірних талантів", - впевнена Тіна Кароль. Нагадаємо, співачка і тренер шоу "Голос. Діти" вперше працюватиме з командою дорослих конкурсантів.

"Сцена - це місце справжніх емоцій, а не прописаних реплік. Як взагалі можна казати артисту, що йому робити і куди йти? Я бачив шоу, де все намагалися тримати під контролем, - і це сумна історія. Я щасливий, що у нас не так", - ділиться тренер-переможець проекту "Голос. Діти" Олег Скрипка.

"Я прийняв для себе жорстке, але чесне рішення - допомагати тільки унікальним голосам. Саме тому я втретє зірковий тренер "Голосу країни". Цьому світу вистачає нездар. Час попрацювати, щоб відшукати справжній талант", - рішуче налаштований самий досвідчений наставник проекту Олександр Пономарьов.

"Голос країни. Все по-чесному" - скоро на 1+1!