Цієї неділі буде названо "Голос країни"

Цієї неділі буде названо "Голос країни"

Цієї неділі вся Україна нарешті дізнається ім'я переможця проекту "Голос країни".

Поделиться:

Цієї неділі вся Україна нарешті дізнається ім'я переможця проекту "Голос країни". І доки глядачі гадають, чи стане тріумфатором саме їхній фаворит, претенденти на почесне звання – Арсен Мірзоян, Іван Ганзера, Тоня Матвієнко та Влад Ситнік – роблять усе, аби здивувати публіку та виправдати сподівання голосуючих за них людей.

11 вересня ефір буде повністю присвячений саме фіналістам: кожен з них вийде на сцену з сольним номером та в дуеті зі своїм тренером. Спеціально для майбутнього концерту були створені оригінальні композиції для кожного виконавця, хоча дехто виступатиме з авторським репертуаром.

Можливістю не виконувати чужі хіти найбільше тішиться Арсен Мірзоян. Про своє бажання заспівати власну пісню він говорив ще з самого початку шоу. "Я автор-виконавець, і це логічно, що композиції інших артистів мені не близькі, - говорить Арсен. – За увесь час участі у шоу я зміг повністю відчути лише пісню Висоцького. Шкода, що українською мовою співав тільки один раз, адже мої власні пісні переважно українською, є щось російською, проте небагато". За словами Мірзояна, аби задовольнити свої творчі амбіції, наразі йому необхідна лише свобода. І схоже, у фіналі артист нарешті отримає бажане.

Підопічний Діани Арбєніної, Іван Ганзера, помітно хвилюється через дуетну пісню з тренером. На його думку, саме Діана є ключовою персоною у сьогоднішньому творчому житті співака. "Вона якось вірить у мене і примушує мене вірити у себе, - зізнається Ваня. – Діана відкрила мене, витягла з кокону. Я побачив нові горизонти, різноманітні музичні жанри, в яких можу себе спробувати. Тепер я розумію, що все вдасться, якщо попрацювати. І цю впевненість поселила у мені тренер". Тим не менш, для сольного виступу Ганзера, не роздумуючи, обирає лірику, дуже чесну, з відвертим текстом. І, навіть, у статусі фіналіста артист хвилюється перед виходом на сцену "Голосу країни". Бо він впевнений: його переживання під час виступу трансформуються в енергію, якою він обмінюється з публікою.

Останній виступ трохи підкосив Влада Ситніка, адже в обраній пісні йому не вдалося повністю розкритися. Тим більше хвилювань у вокаліста перед фіналом: "Цей тиждень емоційно дуже важкий. До останнього ефіру складно готуватися. Але я буду робити все, що від мене залежить, щоб виступити гідно і показати все, на що я здатний". Крім того, цієї неділі Влад буде на сцені не один – Олександр Пономарьов матиме змогу підтримати його на сцені, виконавши у дуеті зі своїм підопічним відому пісню.

Єдина дівчина у фіналі "Голосу країни" Тоня Матвієнко шкодує, що цієї неділі шоу закінчиться. "Я вже встигла до нього звикнути, всі ці безкінечні підготовки, репетиції – вони виснажують, проте від них важко добровільно відмовитися. – посміхається дівчина. – Тут, на проекті, я зіштовхнулася з критикою та відкритими образами на мою адресу. Проте все одно б заповнила анкету для участі у шоу, якби й знала про всі ці негативні моменти наперед". Для недільного виступу Тоні написали драйвову пісню про кохання, в якій доведеться не тільки співати, а й рухатися. Втім, у дівчини є чудовий вчитель – її тренер Руслана досить рідко стоїть на сцені на одному місці.

Віднині доля фіналістів виключно у руках глядачів. Не пропустіть вирішальний ефір найкращого вокального шоу на телеканалі "1+1" - у неділю, 11 вересня, о 20:00. Ми дізнаємося, як звучить "Голос країни".