Дантес і Дорофєєва планують "вкрасти" учасника "Маленьких гігантів"

Дантес і Дорофєєва планують "вкрасти" учасника "Маленьких гігантів"

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" молоде подружжя і наставники дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" поділилися подробицями роботи з талановитими підопічними.

Поделиться:

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" молоде подружжя і наставники дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" поділилися подробицями роботи з талановитими підопічними.

Наставники розповіли, що робота з дитячими командами підштовхнула їх до думок про власних малюків.


"Є у команді Вови дитина, яку ми задумали вкрасти, забрати собі додому, такий він милий, - сміється Надя.  - Батькам ми, звичайно ж, про це оголосили і разом посміялися".

Вова і Надя навперебій хваляться учасниками своїх команд:
"У мене в команді є "хлопчик без кісток", він просто неймовірно гнучкий і займається сучасним напрямком танців - "флексінг", - розповідає Дантес.
"А в мене є дівчинка зі званням "Людина Року" - вона вас точно здивує", - додає Дорофєєва.

Але крім приємних моментів у роботі наставників з дитячими командами, є і труднощі, з якими довелося зіштовхнутися зіркам.

"Сказати дитині, що вона не проходить до наступного туру, це як вдарити ножем собі в серце. Це боляче і прикро. Тим більше що всі дітки талановиті та сильні. Але правила є правила. Добре, що далі непрості рішення будуть ухвалювати судді, а нам дістається більш приємна частина - спілкування та робота з малечею", - розповідає Надя Дорофєєва.

Незважаючи на те, що в житті Володимир Дантес і Надя Дорофєєва - молода подружня пара, на проекті "Маленькі гіганти" вони - конкуренти. Як відображається на особистому житті творча конкуренція, а також, як змінилося їхнє життя після весілля, розповів Вова:
"У нас італійська родина. Але після весілля стосунки стали навіть спокійнішими, можливо тому, що ми стали рідше бачитися через щільний графік. Та й не хочеться витрачати час на з'ясування стосунків".

Побачити, як Володимир Дантес, Надя Дорофєєва, а також Ірма Вітовська формуватимуть свої команди можна буде цієї неділі, 18 жовтня, о 21:00 телеканалі "1+1" у другому епізоді проекту "Маленькі гіганти".

У цьому їм допоможуть зіркові судді шоу - Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов. У кожній команді залишиться 4 учасники: вокаліст, талант оригінального жанру і пара танцюристів. Команди Володимира Горянського, Насті Каменських і Ольги Фреймут вже сформовані і готові надалі дивувати глядачів своїми талантами і боротися за перемогу на проекті.