У "Пекельній Кухні" перемогла дівчина - Дар'я Гросицька стала кращим кухарем України

У "Пекельній Кухні" перемогла дівчина - Дар'я Гросицька стала кращим кухарем України

Фінальна вечеря нарешті розкрила головну інтригу другого сезону проекту "Пекельна кухня".

Поделиться:

Фінальна вечеря нарешті розкрила головну інтригу другого сезону проекту "Пекельна кухня". Нарешті глядачі дізналися ім'я кращого кухаря України, яким стала Дар'я Гросицька. Ще від самого початку свого шляху на "пекельних" змаганнях учасниця набирала обертів, конкурс за конкурсом демонструвала свою самобутність та професіоналізм, була впевнена в собі та не мала сумнівів, що переможе.

У фіналі Гросицька не тільки в черговий раз продемонструвала свій талант, але й дівчині стало сил згуртувати ще й своїх помічників, разом з якими вона прийшла до перемоги. У своїй команді Дар'я була впевнена від самого початку: Георгій Хучуа, Анелія Редельбах, Олександр Янковський та Андрій Радченко більш ніж на сто відсотків виправдали надії фіналістки та працювали як єдина команда.

Остання вечеря пройшла на високому рівні та в черговий раз довела, що за перемогу змагалися двоє найсильніших учасників. Як і передбачав Сергій Гусовський, обидві команди працювали рівно, злагоджено та впевнено. Гросицька та Попов вперше в житті презентували гостям страви, рецептуру яких кожен продумував самостійно, вражали вибагливу публіку атмосферою свого власного ресторану: Дар'я втілила в декорі затишок лаундж-закладу, а Дмитро – дух вишуканість лицарської доби. Ресторани фіналістів відвідало по тридцять чоловік, тобто всього – шістдесят гостей. Ця кількість стала рекордом за всю історію "Пекельної кухні".

Але переможець у шоу має бути тільки один. Тож враховуючи всі попередні результати, які демонстрували фіналісти, долаючи шлях від початку до кінця "пекельних" змагань, та висновки з останньої вечері, перемогла Дар'я Гросицька, яка довела всім, що дівчата теж можуть бути кращими кухарями України. Омріяний приз – грошова винагорода в півмільйона гривень знайшла свою власницю.

"Коли я дивилася перший сезон, я уявляла себе на кожному конкурсі "Пекельної кухні", – коментувала Гросицька. – Я фантазувала та детально представляла собі той момент, як я стаю переможцем. І ось мої мрії стали реальністю. Тож хочу сказати всім, що треба вірити в себе і робити те, що хочеться. Нікого не слухати та йти вперед за перемогою".

Без винагороди не залишився і Дмитро Попов. Від шоу "Пекельна кухня" він отримав такий приз, який дійсно звів нанівець відчуття від програшу. Подарунком стало навчання у Вищій Школі Кулінарії в Італії, а також стажування в найкращому італійському ресторані.

"Мій приз фактично рівнозначний головному виграшу, – радісно сказав Дмитро. – Звісно, я трошки засмучений, що я не отримав першість у фіналі, але я швидко надолужу згаяне та стану кращим завдяки тому подарунку, який виграв. Тож моє перше місце ще попереду. Моя винагорода стане для мене початком нового шляху. В мене будуть і гроші, і знання. Я задоволений".