Де цього літа відпочиватимуть ведучі "1+1"

Де цього літа відпочиватимуть ведучі "1+1"

Відпустка в Україні – це новий тренд серед вітчизняних зірок.

Поделиться:

Літня відпустка в Україні – це новий тренд серед вітчизняних зірок. І причина не економічна. Просто і в нас можна цікаво відпочити. Ведучі каналу "1+1" поділилися зі "Сніданком" своїми планами на це літо.

Так, Анатолій Анатоліч поїде в Лазурне.

"Я їду до чудового селища Лазурне, що в Херсонській області, зі своїми друзями. Нещодавно в одному з сюжетів  нашої рубрики "Мій путівник" був про нього сюжет.  Я побачив ці місця, де відпочивав, коли був студентом, де відпочивали всі з "Квартал 95". І ось їду саме на ту турбазу", - розповідає ведучий "Сніданку з "1+1".

Юрій Горбунов вже відпочивав і тепер всіх агітує заїхати в Олеський замок, що на Львівщині.  А мандрівник Дмитро Комаров цього літа у відпустку не поїде,  але рекомендує відпочинок у Карпатах. Каже: там набагато краще за будь-які закордонні курорти.

"Чудові люди. Просто виходиш, гуляєш, спілкуєшся. Можна випробувати "зелений туризм". Тоді ти не просто спостерігач, а на деякий час стаєш мешканцем.   З цим курсом долара - це найкраща альтернатива будь-якому закордону та "п'яти зіркам", - впевнений Дмитро.

А де цього літа збирається відпочивати більшість українців – дивіться у сюжеті: 

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча у Facebook