Дивіться американський випуск "Світського життя"!

Дивіться американський випуск "Світського життя"!

Катя Осадча з'ясує, за чий кошт живе в Лос-Анджелесі Міка Ньютон, та як відвсяткувала день народження в Лас-Вегасі Віра Брежнєва

Поделиться:

Наші люди в Голівуді! Варто позначці термометра показати мінусову температуру, як російські й українські знаменитості відлітають у теплі краї: відпочивати і працювати.

"Світське життя" відвідало в Америці знімальний майданчик "Кохання у великому місті 3", день народження Віри Брежнєвої та завітало в гості до Міки Ньютон, аби нарешті показати українцям, як облаштувалася в Голівуді співачка з Бурштина.

Знімальна група з Катериною Осадчою завітала додому до Міки Ньютон у Лос-Анджелесі (а мешкає співачка в приватному будинку з видом на голлівудські пагорби).

Цікаво, що містом співачка пересувається на джипі, вартість якого в Україні доходить до ста тисяч доларів, а щомісячні витрати зірки сягають десяти тисяч доларів. За чий рахунок "банкет"? Міка Ньютон стверджує, що за все платить таємничий інвестор, який вірить у талант білявки.

За день, проведений разом, дівчата встигли багато чого: прогулятися до собачої кондитерської та купити Моцарту печиво у вигляді солодкої кісточки. Не забули і про себе: придбавши на фермерському базарі ягоди, фрукти, заморожений йогурт і бургери, Катя і Міка влаштували пікнік прямо на березі океану.

У відвертій бесіді Міка Ньютон розповіла про свої романи, готовність стати матір'ю та завести сім'ю, а також про стосунки з високопоставленим кумом - сином прем'єра-міністра України Олексієм Азаровим.

Далі "Світське життя" опинилося у Лас-Вегасі - на знімальному майданчику фільму "Кохання у великому місті 3", де Філіп Кіркоров похизувався костюмом бомжа від Йоджи Ямамото, а Володимир Зеленський поділився враженнями від пологів дружини, на яких був присутній особисто. Світлана Ходченкова після зйомок з Хью Джекманом плекає плани підкорення Голівуду, а Олексій Чадов розкрив таємницю свого медового місяця.

Як Філіп Кіркоров стежить за своїми дітьми за допомоги відеоспостереження?

Скільки виграла в казино у Лас- Вегасі Віра Брежнєва? А також який сюрприз очікував співачку в її день народження?

Дивіться в спеціальному "американському" випуску "Світського життя" з Катериною Осадчою у неділю, 10 лютого, о 22:30.