Дивіться в неділю замість серіалу "Милосердя" нові серії "Ключів від щастя 2"

Дивіться в неділю замість серіалу "Милосердя" нові серії "Ключів від щастя 2"

Шановні глядачі, в телепрограмі на неділю 25 серпня відбулися певні зміни. Замість серіалу "Милосердя" ми пропонуємо вашій увазі новий серіал "Ключі від щастя 2".

Поделиться:

Шановні глядачі, в телепрограмі на неділю 25 серпня відбулися певні зміни. Замість серіалу "Милосердя" ми пропонуємо вашій увазі новий серіал "Ключі від щастя 2". Це російська восьмисерійна мелодрама, яка розпочнеться в неділю об 11:30, і триватиме аж до вечірнього випуску новин.

В серіалі "Ключі від щастя 2" ви побачите, як склалася доля головної героїні Тетяни Мініної після того, як вона стала успішною співачкою. Пройшовши через багато негараздів, їй вдалося знову зустріти кохання, а головне знайти і повернути свого сина. Але зруйнувати, збудоване гіркими слізьми жіноче щастя, знову наважився її перший чоловік. Побачивши Тетяну по телевізору, Віктор дуже розлютився. Щоб втілити в життя свій підступний план, він підіслав до Тані її колишню подругу Люду, після чого життя головної героїні знову полетіло шкереберть.

Що доведеться пережити Тетяні заради щастя цього разу, і чи вдасться їй спекатися колишнього чоловіка раз і назавжди, дивіться вже цієї неділі в серіалі "Ключі від щастя 2" об 11:30 на 1+1.