Дмитро Комаров не виїжджає за кордон без прапора України

Дмитро Комаров не виїжджає за кордон без прапора України

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров уперше показав свій талісман

Поделиться:

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров уперше показав свій талісман, без якого вже 10 років не вирушає в жодну мандрівку. Оберегом, який захищає від бід, виявився український прапор, пише viva.ua.

Саме його Діма показав глядачам під час презентації фільму про будівництво хатини на дереві. Глядацька зала нагородила патріота оплесками.

Комаров розповів, що український прапор завжди лежить у найближчій кишені його рюкзака. Під час мандрівки ведучий за будь-якої можливості вивішує жовто-блакитний талісман.

"У експедиції, коли їду на мотоциклі, в машині, обов'язково прив'язую прапор. Вивішую його всюди, де ми зупиняємося більше, ніж на добу, – і в готелях, і в хижинах, - говорить Дмитро. – Цей прапор знявся у всіх серіях "Світу навиворіт", а їх уже понад 70".

Уперше Комаров узяв із собою прапор під час сходження на гору Монблан.

"Я хотів сфотографуватися з ним на вершині. Я надаю перевагу фотографуватися з прапором рідної країни. Після першого великого сходження цей стяг став для мене особливо важливим. Відтоді у всі поїздки я беру його з собою", - розповів Дмитро Комаров.