Дмитро Комаров покаже фільм про зйомки "Світу навиворіт"

Дмитро Комаров покаже фільм про зйомки "Світу навиворіт"

Зовсім скоро у межах цього циклу вийде найбільш очікувана серія за всю історію проекту. 

Поделиться:

Щонеділі об 11:00 ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров вражає глядачів репортажами про найдивовижніші закутки нашої планети. Нині в ефірі – п'ятий сезон, у якому невтомний мандрівник відкриває загадкову Індонезію. Зовсім скоро у межах цього циклу вийде найбільш очікувана серія за всю історію проекту. Уперше Дмитро Комаров покаже, як знімається "Світ навиворіт". Прем'єра так званого "фільм про фільм" відбудеться уже за два тижні.

"Зараз випуск заплановано на 20 липня. Це навіть для мене найбільш очікувана серія! І не тільки в Індонезійському циклі, а й у всіх сезонах взагалі. Такого ми ще не робили. Ідея, до речі, виникла в процесі роботи. Ми побудували дім на дереві у племені колишніх людожерів. І це було настільки цікаво знімати, що ми вирішили зробити фільм про фільм. Зараз він монтується. Там будуть усі закадрові моменти: як ми живемо, де ночуємо, як організована система перекладу. Ця серія буде тривалішою, ніж звичайний випуск. Більше години", - розповів Дмитро під час відеозустрічі на сайті "1+1".

Окрім того, незабаром ведучий познайомить своїх прихильників із зірковим цілителем Кетутом – героєм

"Дуже скоро в одній із програм глядачі побачать серію про знаменитого Кетута – героя книги, а потім і стрічки "Їж. Молись. Люби". Він абсолютно реальний цілител, але дуже смішний. Коли ми до нього прийшли, то зрозуміли, що та популярність, яку він здобув після фільму, перетворила його на звичайнісіньку людину, яка заробляє гроші. Він майстерно завчив кілька фраз і повторює їх кожному. Говорить: "Ти красивий, у тебе чарівні очі, ти будеш щасливим". Словом, каже те, що люди хочуть чути. Тож  чекайте на Кетута – доброго і хорошого клоуна".

Більше дізнавайтеся у відео:

Наступний випуск з індонезійського циклу "Світу навиворіт дивіться уже в неділю об 11.00 на "1+1".