Дмитро Комаров розповів про службові романи та кохання за кордоном

Дмитро Комаров розповів про службові романи та кохання за кордоном

Мандрівник-екстремал Дмитро Комаров, ведучий програми "Світ навиворіт", зізнався що за кордоном українки часто звертаються до нього з незвичайним проханням.

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт", зізнався що за кордоном українки часто звертаються до нього з незвичайним проханням – передати співвітчизницям, аби не виходили заміж за іноземців. Про це Дмитро Комаров розповів у відвертому інтерв'ю журналу "Viva!".

Життя українців за кордоном – одна з тем, яку досліджує "Світ навиворіт".

"Ми знімаємо в програмі наших землячок, котрі познайомилися в інституті з майбутніми чоловіками, пішли на повідку емоцій і поїхали з України. Я зустрічався з багатьма такими парами, причому різного віку – від двадцяти до шістдесяти років, котрі вже прожили життя, виростили дітей. І зазвичай висновок наших жінок такий: не ходіть, дівчата, до Африки гуляти", - розповів Дмитро.

Причини невдалих стосунків – різний менталітет, побут і навіть мова, яким би досконалим її знання не було.

"Так, на камеру більшість говорять, що вони щасливі, але вимикається камера – і звучать одкровення на зразок: "Дімо, ось так і скажи у своїй програмі: не треба, дівчата, виїжджати з рідного дому! Любіть наших хлопців, українців. Тут все чуже", - зізнався ведучий.

Дмитро розповів і про те, як задовго до появи програми у нього були стосунки з дівчиною, котра жила в Південно-Східній Азії.

"Неможливо збудувати серйозні тривалі стосунки з представниками іншого світу, тому що ми різні в усьому", - поділився Дмитро.

Про службові романи ведучого та теперішні стосунки читайте в повній версії інтерв'ю журналу "Viva!".