Дмитро Комаров зізнався, чи є у нього дівчина

Дмитро Комаров зізнався, чи є у нього дівчина

Ведучий не приховує, що йому вкрай важко знайти дівчину, оскільки він впевнений, що немає такої дівчини, яка може пережити розлуку на півроку.

Поделиться:

Мандрівника, ведучого тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова називають завидним холостяком, йдеться у "Світському житті".

Однак Дмитро не приховує, що йому вкрай важко знайти дівчину, оскільки він впевнений, що немає такої дівчини, яка може пережити розлуку на півроку.

"На даний конкретний момент я абсолютно вільний", - коротко прокоментував Комаров.

Читайте також: Завидний холостяк Дмитро Комаров розповів, яку дівчину мріє зустріти

Однак ведучий зізнався, що у нього немало прихильниць, які пишуть йому любовні листи.

"Любовні такі листи буває приходять, ви що. Легше сказати, що не пропонують. Я без перебільшення скажу, що у мене сотня непрочитаних листів. Я дуже ціню, дуже хочу відповісти. Просто не вистачає рук", - зізнався Комаров.

Зауважимо, що Дмитро не лише завидний холостяк, а ще й кулінар.

"Я завжди обожнював готувати і продовжую розвивати це хобі. Моя фірмова страва – тайський суп том ям. Мої гості просто у захваті, тому що всі спеції я привіз із Таїланду. Тобто лемон грас, лимонна трава, паста том ям. Тут купуються лише креветки або курка і кокосове молоко", - розповів Комаров.

Нагадаємо, екстремал Дмитро Комаров розповів про романи під час подорожей. Ведучий зізнався, що у нього був роман із дівчиною в країнах Південно-Східної Азії.