Дмитро Комаров зізнався, у кого закоханий

Дмитро Комаров зізнався, у кого закоханий

Ведучий "Світу навиворіт" та його вірний оператор Олександр Дмитрієв вирушили до Латинської Америки!

Поделиться:

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров та його вірний оператор Олександр Дмитрієв вирушили до Латинської Америки. З чого складатиметься новий сезон "Світу навиворіт"? З шести рюкзаків, 150 кг багажу, Мексики, Болівії та Куби. 

На знімальну групу програми, яка впродовж п'яти сезонів вивертала уявлення українців про світ, чекають нові екстремальні пригоди у краю тореадорів та текіли. Якщо рибалити, то на піраній; якщо варити суп, то з каміння; якщо веселитися та святкувати, то на святі смерті.

Та головне для Дмитро Комарова познайомити мексиканців, кубинців та болівійців з українськими звичаями: "Ми хочемо навчити їх варити узвар, ліпити варенки та навіть пекти каравай".

Окремий рюкзак наповнений подарунками: українськими прапорами, віночками та вишиванками. Найкрасивішу з них Дмитро мріє подарувати Вікторії Руффо, яка відома глядачам за мильною оперою "Просто Марія". Та місцевим красуням навряд чи вдасться відволікти мандрівників від зйомок:

"Я надаю перевагу азіаткам", – зізнається оператор Олександр Дмитрієв. "А я взагалі закоханий у свою роботу", – додає Дмитро Комаров.

Експедиція триватиме чотири місяці. Мандрівники сподіваються, що цього разу обійдеться без жертв. Нагадаємо, що минулого разу у Новій Гвінеї Олександр Дмитрієв ледве не залишився без ноги, коли поранив їїу джунглях і заробив собі гангрену.