Дмитро Шуров подивиться оскароносний фільм разом з глядачами "1+1"

Дмитро Шуров подивиться оскароносний фільм разом з глядачами "1+1"

Цієї п'ятниці, 3 жовтня, на глядачів каналу "1+1" чекає новий кіносеанс із зіркою

Поделиться:

Цієї п'ятниці, 3 жовтня, на глядачів каналу "1+1" чекає новий кіносеанс із зіркою. Проект "Підпільна імперія" представляє оскароносну драму "Прислуга" (2011). Разом з телеглядачами цей фільм буде дивитися Дмитро Шуров, фронтмен групи Pianoboy.

Ведучий "Підпільної імперії" Андрій Алфьоров невипадково запросив до себе в гості саме цього музиканта. Дмитро зізнався, що вперше дивився "Прислугу" в колі сім'ї, і тоді обговорення тривало цілий вечір.

"Ми з дружиною вирішили подивитися цей фільм за вечерею. Синові вже пора було спати, але він залишився з нами на дивані й додивився фільм до кінця, після чого ще довго ставив запитання. Йому 11 років, і його почала цікавити тема, що розглядається  у фільмі. Весь вечір ми обговорювали побачене", - згадує Шуров.

Події драми "Прислуга" розгортаються у далекі 1960-ті на консервативному американському Півдні. Головні героїні фільму - три жінки, які протистоять цілому світу. Одна з них – молода дівчина, яка мріє стати письменницею. Друга - мудра служниця, яка все життя працює в будинках білих. Третя героїня - теж служниця, але така гостра на язик, що з нею не варто зв'язуватися навіть найбільш зарозумілим білим жіночкам.

Враження Дмитра Шурова від драми "Прислуга" і розповідь про те, які фільми сформували його самого, дивіться 3 жовтня опівночі на каналі "1+1".

Нагадаємо, "Підпільна імперія" - це авторський проект Андрія Алфьорова про найбільш актуальне, модне і зухвале кіно сучасності.

Справка:

"Прислуга" (англ. The Help) - драма режисера Тейта Тейлора, що вийшла на екрани в 2011 році. Екранізація однойменного роману Кетрін Стокетт. У головних ролях: Віола Девіс, Октавія Спенсер і Емма Стоун. Премія "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA за кращу жіночу роль другого плану (Октавія Спенсер).