Дмитро Ступка розповів, що думає про молоду наречену свого батька

Дмитро Ступка розповів, що думає про молоду наречену свого батька

У інтерв'ю "Світському життю" актор зізнався, що не збирається конфліктувати з батьком через його наречену.  

Поделиться:

Як ми вже розповідали, нещодавно стало відомо, що Остап Ступка пішов від своєї дружини до зовсім молодої дівчини.  Після цієї новини актор все частіше з'являється на людях разом з новою нареченою. Як до цього поставилися його близькі, спробувала дізнатися Катерина Осадча. У інтерв'ю "Світському життю" Дмитро Ступка зізнався, що не збирається конфліктувати з батьком через його наречену.

Дмитро відзначає: спочатку він і не припускав, що відносини батька і його коханої зайдуть так далеко - думав, це несерйозно, але раз вже так вийшло, заважати щастю закоханих не збирається. Навіть не зважаючи на те, що раніше неодноразово прилюдно засуджував розлучення батька і мачухи.

"Звичайно, прикро, що так сталося. Звичайно, що це не дуже добре, коли сім'я розвалюється. Я це знаю по собі, тому що батько з моєю мамою розлучилися, коли їм було дуже мало років. Така справа, якщо люди не можуть існувати разом, якщо якісь постійні суперечки, або там ще щось, навіщо стосунки перетворювати на роботу? Якщо йому так краще - дай Бог йому здоров'я, хай живуть собі і кохають один одного", - розповів Дмитро в інтерв'ю Каті Осадчій.