До "Голосу країни" приєднаються Чулпан Хаматова та Ані Лорак

До "Голосу країни" приєднаються Чулпан Хаматова та Ані Лорак

Вже цієї неділі у шоу "Голос країни. Нова історія" розпочнеться другий етап відбору – вокальні бої "один на один". Тренери розділять вокалістів своїх команд на дуети, та обиратимуть одного із двох, хто виступив кр

Поделиться:

Вже цієї неділі у шоу "Голос країни. Нова історія" розпочнеться другий етап відбору – вокальні бої "один на один". Тренери розділять вокалістів своїх команд на дуети, та обиратимуть одного із двох, хто виступив краще. Таким чином, після "боїв" у командах тренерів залишиться менша половина учасників – по 6 у кожного.

На даному етапі до тренерів приєднуються зіркові помічники – так званий дрім-тім, із яким тренери радитимуться. У "Новій історії" у дрім-тім Діана Арбєніна запросила відому російську акторку театру та кіно Чулпан Хаматову. Чулпан зраділа запрошенню, адже вважає, що музика – найпрекрасніше, що створили люди. Зважаючи на напружений графік Чулпан, її завжди готовий підмінити у кріслі зіркового помічника авторитетний музичний та саунд-продюсер – Євген Ступка.

Валерії на "боях" допомагатиме музичний продюсер, чоловік співачки Йосип Пригожин. Він розповів: "Непроста задача обрати з величезної кількості приголомшливих учасників – кращих. Сподіваюся, я зможу допомогти і їм, і Валерії".

Як і минулого сезону, Олександру Пономарьову допомагатиме директор продюсерського центру "З ранку до ночі" Нонна Кондрашова. Нонна розставила для себе акценти: "Для нас важливі людські якості, а на проекті "Голос країни" люди розкриваються з різних сторін".

Олег Скрипка заручився підтримкою срібної призерки Євробачення-2008 та Народної артистки України – Ані Лорак. Співачка була приємно вражена великою кількістю талантів у проекті: "Кожен артист у цьому шоу – справжнє відкриття! Хочеться сказати "Слава Україні!", адже в нас живуть такі талановиті люди".

Підготовка до боїв на музичному ринзі почалася, і тренери не шкодують часу на репетиції із учасниками своїх команд!

Перший епізод вокального двобою шоу "Голос країни. Нова історія" – дивимось разом вже цієї неділі, 19 лютого, о 20:12 на каналі 1+1.