Добірка легендарних стрічок на Київстар ТБ, від яких перехоплює подих

Дивіться легендарні стрічки на Київстар ТБ, від яких перехоплює подих

Стрічки вирізняються хорошим рейтингом, більшість — екранізації відомих та успішних романів на основі реальних подій.

Поделиться:

Легендарні оскароносні драми, що давно завоювали любов як глядачів, так і кінокритиків — таку добірку пропонує до перегляду Київстар ТБ. З нагоди Чорної п'ятниці платформа кіно та телебачення дарує знижку 50% на ці та інші фільми від компанії Disney.

Стрічки із цієї добірки вирізняються хорошим рейтингом — від 7.5 на IMDB. Більшість із них — екранізації відомих та успішних романів на основі реальних подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "1+1 Україна" покаже цикл документальних фільмів про резонансні спецоперації СБУ, які вразили весь світ

"Марсіянин" (2015)

Жанр: драма, пригоди, фантастика

Рейтинг: IMDB 8.0

Марк Уотні — один з членів експедиції "Арес-3" на Марс. Щоб уникнути загибелі людей під час лютої бурі, було прийнято рішення всю місію евакуювати. Однак не всі встигли вчасно покинути червону планету. На Землі прийшли до висновку, що Марк Уотні трагічно загинув під час сильної бурі, хоча насправді він живий. У нього найважча місія в історії людства: вижити на чужій планеті одному, з обмеженою кількістю продуктів і без можливості зв’язатися з домом. До наступної місії на Марс потрібно чекати як мінімум чотири роки. Марку доведеться використовувати всю свою кмітливість і навички, щоб не тільки повідомити про те, що він не помер, але і постаратися зберегти своє життя.

"Марсіянин" — це екранізація однойменної книги американського письменника Енді Уіра. Стрічка в першу чергу варта уваги через ретельний підхід її творців до зображення наукових фактів. 50 сторінок сценарію фільму склали матеріали NASA. Знімали "Марсіянина" у пустелі Ваді Рам, в Йорданії, яку ще називають Місячною долиною. 

До промо фільму підійшли також дуже креативно: титульна сторінка сценарію "Марсіянина" з малюнками самого режисера була поміщена в спеціальну капсулу на борту космічного корабля Orion під час випробувального польоту безпілотного Exploration Flight Test 1 (EFT-1).

Переглянути американський науково-фантастичний фільм можна тут.

"Легенда Г’ю Гласса" (2015)

Жанр: історичний, вестерн, драма

Рейтинг: IMDB 8.0

Мисливця Г'ю Гласса серйозно поранено на незвіданих просторах американського Дикого Заходу. Товариш Г'ю по загону підкорювачів нових земель Джон Фіцжеральд зрадливо залишає його вмирати на самоті. Тепер у Гласса залишилася лише одна зброя — його сила волі. Він готовий кинути виклик первісній природі, суворій зимі та ворожим племенам індіанців, аби вижити та помститися Фіцжеральду.

Драма "Легенда Г'ю Гласса" описує реальні події, що трапились під час дослідницької експедиції. Фільм знімали виклчно при денному освітленні, аби досягти максимальної реалістичності.

Оцінити акторську майстерність Леонардо Ді Капріо в ролі мисливця Г'ю Гласса можна за посиланням

"Життя Пі" (2012) 

Жанр: драма, екранізації, пригоди

Рейтинг: IMDB 7.9

Це історія сина власника індійського зоопарку, хлопчика на ім'я Пі. Він пізнає світ, вчиться відстоювати свої принципи, шукає власну дорогу до Бога, живучи за канонами трьох конфесій, закохується… Але волею долі сім'я змушена емігрувати. На півдорозі між Індією та Канадою корабель зазнає краху, і Пі залишається в шлюпці разом із бенгальським тигром, гієною, зеброю та орангутаном. Навколо безмежна водна гладь, а попереду – невідомість…

Ця пригодницька драма тайського режисера Енга Лі — це історія про силу віри. Творців фільму консультував Стівен Каллахен — відомий американський мореплавець, який врятувався з затонулого судна, провівши на самоті у відкритому морі 76 діб.

Насолодитися захопливою стрічкою можна тут.

"127 годин" (2010) 

Жанр: біографічний, драма, екранізації

Рейтинг: IMDB 7.5

Нестримний скелелаз і любитель захованих в каньйонах печер, у черговий раз на самоті їде в гори і опиняється в смертельній пастці. 127 годин без їжі, без води і практично без надії вижити. Тільки тут і виявляється сила характеру.

Це історія на реальних подіях про американського альпініста Арона Ралстона. У травні 2003 року під час штурму одного зі схилів у штаті Юта його притисло каменем до скель. Він пролежав так майже 5 днів і щоб звільнитися, був вимушений самостійно ампутувати передпліччя правої руки.

Дивіться "127 годин" тут.

Ще більше фільмів від компанії Disney шукайте на Київстар ТБ. Отримуйте -65% на дворічний пакет "Преміум HD" і дивіться фільми, серіали та улюблені шоу всього за 69 грн/міс.

Новости по теме