Дорого і цілком таємно: Принц Вільям і Кейт Міддлтон ніжаться у французькому готелі

Принц Вільям і Кейт Міддлтон поїхали на відочинок у Францію
gettyimages.com

На відпочинок у Францію Вільям і Кейт поїхали разом із дітьми – принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою.

Поделиться:

Вже понад тиждень герцогиня Кейт Міддлтон і принц Вільям відпочивають у Франції, проте ще жодного разу королівська сім’я не потрапила в об’єктиви фотокамер.

Журналістам видання The Mirror вдалося з'ясувати, що на відпочинок Вільям і Кейт вирушили разом з дітьми – принцом Джорджем, який нещодавно відсвяткував своє третій день народження, і принцесою Шарлоттою.

Королівська сім’я зупинилася у п'ятизірковому готелі Готель-дю-Пале, що розташований у французькому курортному місті Біарріц. Номери в цьому готелі коштують від 400 до 3300 фунтів стерлінгів. Там є два великих басейни, спа-салон, фітнес-центр, а до пляжу міста Біарррі – рукою подати.

Якби принц Вільям і Кейт Міддлтон хоча б раз з'явилися на пляжі або на прогулянці містом, їх неодмінно б сфотографували журналісти. Проте подружжя докладає чималих зусиль, щоб залишатися непоміченими.

Прихильники Кейт Міддлтон сподіваються, що скоро вона опублікує особисті фото королівської сім’ї з відпочинку, як вона це робила навесні після відпустки в Альпах.

Нагадаємо, що нещодавно Кейт Мідлтон з'явилася на благодійному вечорі в старій сукні.

Новости по теме