Драма, нерви й експерименти на "Голосі країни. Перезавантаження"

Драма, нерви й експерименти на "Голосі країни. Перезавантаження"

Четвірку фіналістів спільними зусиллями визначали тренери і глядачі шляхом телефонного голосування.

Поделиться:

До фіналу "Голосу країни. Перезавантаження", який відбувся вчора на "1+1" потрапило четверо учасників – Михайло Мирка (команда Тамари Гвердцителі), Ігор Грохоцький (команда Святослава Вакарчука), Марлен Карімов (команда Ані Лорак) і Ольга Мельник (команда Сергія Лазарєва).

Четвірку фіналістів спільними зусиллями визначали тренери і глядачі шляхом телефонного голосування.

А ще під час цього ефіру Святослав Вакарчук, Тамара Гвердцителі, Ані Лорак і Сергій Лазарєв уперше виступили разом зі своїми підопічними.

Тамара Гвердцителі підвищила планку настільки високо, що змусила серйозно понервуватисяя інших тренерів. Головну ставку вона робила на складність репертуару. І відома арія Фігаро із опери Моцарта, схоже, тільки початок.

Ти часом саме через репертуар у команді Лорак розігралася драма. Вагітна Мегі Гогітідзе відмовилася співати пісню, яку для неї обрала наставниця. Тому Лорак довелося терміново змінювати композицію.

Зате кримчанин Марлен Карімов із самого початку знав – у прямому ефірі він заспіває татарською. Його батькам через ситуацію в Криму не вдалося виїхати за межі півострова, тож не змогли підтримати на ефірі сина. Карімову ж, до речі, тільки дивом вдалося перетнути кордон і потрапити до Києва.

"У Криму не показує "1+1", - хвилювався перед виступом Марлен. Але навіть не уявляв, наскільки потужною виявиться підтримка України". Глядачі, які вболівали за команду Лорак, віддали йому 71% голосів.

Святослав Вакарчук відкрився глядачам із іншого боку. Виявляється, своїх підопічних він учить не тільки співати, а й спрямовувати флюїди дівчатам.

А команду Сергія Лазарєва покинув В'ячеслав Рибіков – співак, який цього року представлятиме Україну на "Новій хвилі". На репетиціях наставник знову сварив вихованця за роботу впівноги.

Коли настав час остаточного рішення, захотів, щоби до фіналу потрапила Ольга Мельник. До речі, глядачі підтримали наставника й більшістю проголосували за Олю.

Нагадаємо, грандіозний фінал шоу "Голос країни. Перезавантаження" відбудеться у неділю, 8 червня. Глядачі оберуть переможця у прямому ефірі каналу "1+1".

Фіналісти "Голосу країни. Перезавантаження"

Михайло Мирка – 23 роки, родом із села Іванівка Львівської області. Саме односельці наполягли на тому, щоб хлопець спробував сили в шоу "Голос країни". Єдиний учасник, якому вдалося своїм співом зворушити Тамару Гвердцителі до сліз.

Марлен Карімов – 24 роки, кримчанин. Виріс в Узбекистані, але підлітком одним із перших у сім'ї повернувся на батьківщину предків. У Криму почав життя буквально з нуля. Сьогодні практично весь час присвячує музиці, а ще допомагає батькам у сімейному кафе. "Коли Марлен співає, то наче випромінює світло", - каже про нього Ані Лорак.

Ігор Грохоцький – 21 рік. Ще недавно був професійним футболістом грав у київському "Динамо". Але через серйозну травму був змушений залишити спорт назавжди. "Голос країни" називає "перезавантаженням" усього життя. Ніколи раніше не працював над вокалом. Святослав Вакарчук не припиняє захоплюватися його музичністю і унікальним тембром голосу.

Ольга Мельник – єдина дівчина у фіналі. 18-річна Ольга – наймолодша учасниця з фіналістів. Прийшла на "Голос країни", щоби стати більш упевненою у собі. У дитинстві вважала себе "гидким каченям", і тільки спів допоміг їй змінитися. Підкорила Сергія Лазарєва артистизмом і бійцівським характером.