Джонні Депп та Ембер Херд не приховують свої почуття

Джонні Депп та Ембер Херд не приховують свої почуття

Відомий актор тримає інтригу щодо весілля зі своєю коханою.

Поделиться:

Відомий актор тримає інтригу щодо весілля зі своєю коханою. Пара планувала одружитися на особистому острові актора у Карибському морі, але весілля поки не відбулося.

Не дуже великий острівець Little Halls Pond Cay знаходиться на Багамах. Депп обрав його, зачарований спокійним плином життя після зйомок у "Піратах Карибського моря".

П'яна витівка знаменитості на церемонії Hollywood Film Awards обурила його наречену. Після скандалу дівчина готова була розірвати заручини, але Депп пообіцяв змінитися та налагодити своє життя. Актриса з нетерпінням чекає цього моменту, сподіваючись, що недаремно дала нареченому ще один шанс.

Весільна церемонія має відбутися на пляжі Amber Beach. Зірковий власник острова назвав його так на честь своєї коханої.

ЗМІ продовжують активно обговорювати, що 51-річний Джонні Депп та його 28-річна обраниця Ембер Херд на межі розриву - настільки скандальним видається їх союз. Проте днями закохані були помічені на благодійному вечорі Мистецтво Elysium Gala-2015, де вони просто випромінювали щастя, і їх поведінка не давала приводів засумніватися в щирості почуттів. Ембер удостоїлася нагороди за допомогу фонду, а сам приз їй вручив Джонні Депп, ставши перед актрисою на коліно.

Дивись усі частини "Піратів Карибського моря" на 1+1 у будні, о 20:10, на "1+1".