Ефектну білявку вигнали з реаліті "Мамо, я одружуюсь?"

Ефектну білявку вигнали з реаліті "Мамо, я одружуюсь?"

На проекті "Мамо, я одружуюсь?" свекрухи показали невісткам, хто у будинку головний.

Поделиться:

На проекті "Мамо, я одружуюсь?" свекрухи показали невісткам, хто у будинку головний.

Чи знали футболіст Дмитро, фотограф Святослав, кінодистриб'ютор Максим та топ-менеджер Олександр, в яку халепу потрапили, дозволивши мамам втрутитися у своє особисте життя?

У другій серії реаліті "Мамо, я одружуюсь?" жінки скористалися наданою владою по повній. Результат шокував: одна з дівчат була достроково вигнана з будинку.

Хоча починалося все вкрай миленько. Цього вівторка глядачі побачили заселення дівчат до будинків "свекрух". Нові апартаменти одразу припали красуням до душі. Гарні будинки з басейнами, зелені газони… Настрою не зіпсували навіть перші завдання від мам. Наприклад, декому випало ці самі газони стригти. А в будинку Святослава дівчатам взагалі довелося ганяти за його улюбленим песиком – мама Світлана загадала "невісткам"… причепурити собацюру.

В будинку Олександра Красновського та мами Тетяни також вирували пристрасті. Тут стався перший скандал між суперницями. Хазяйновита Вікторія приготувала для Олександра вечерю. Та Маріанна винахідливо витягла Сашка з-за столу. Романтична вечеря була зіпсована. Маріанна виправдовувалася тим, що також хотіла побути з холостяком наодинці. Однак для Вікторії, в жилах якої тече гаряча кавказька кров, це вже не мало значення. Сварка між дівчатами нагадувала справжні пацанські "розборки".

Тим часом Макс Ковальов боровся сам із собою. Нарешті він дочекався побачення із Юлею! Однак воно відбулося в одному з місць, які чоловік на дух не переносить, - в нічному клубі.

Максим почував себе вкрай некомфортно. Та й Юля показала свою не найкращу сторону. Ще в будинку вона дала зрозуміти іншим дівчатам, що не вважає їх конкурентками. А залишившись з Максимом наодинці, Юля вирішила діяти більш рішуче. Її поцілунки та обійми були для Максима нав'язливими. Така агресивна поведінка "невістки" шокувала маму Олену. Ось так Юля втратила позиції фаворитки…

А в родині Коваленків розчарування мами Тетяни в одній з дівчат виявилося настільки сильним, що жінка попросила "невістку" покинути будинок. Вигнанницею стала Анна Зенкова. У немилість білявка потрапила після побачення з Дмитром.

Це побачення проходило на одному з київських пляжів. Сонце, гарна музика і шампанське зробили свою справу - Аня відчула себе занадто розкуто. Переглядаючи відеозвіт про побачення, мама Дмитра хапалась за серце. Поведінка Ані видалась Тетяні Василівні вкрай непристойною.

Спочатку мама ніби погодилася пробачити Аню. Але згодом передумала і попросила дівчину спакувати валізи.

Цікаво, що Дмитрові поведінка Ані на пляжі здалася цілком нормальною. Йому було весело з дівчиною. Однак вплинути на рішення мами чоловік не зміг.

"Мамо, я одружуюсь?" - найреальніше шоу про одруження на 1+1. Коли дорослі чоловіки не можуть самостійно зав'язати з холостяцьким життям, до справи беруться матусі.

Мама та одразу кілька потенційних невісток живуть під одним дахом. І все це заради того, щоб обрати для сина найкращу дружину. Попереду жорстока боротьба, підступні випробування, нервові зриви –  таким є шлях до кохання та омріяного весілля. В реаліті беруть участь одразу чотири родини "мама+син". Дивіться проект "Мамо, я одружуюсь?" щовівторка о 20:15 на каналі 1+1.