Ексклюзиви та прем'єри: добірка серіалів від 1+1 Україна, які можна дивитися на Київстар ТБ

Добірка серіалів від 1+1 Україна, які можна дивитися на Київстар ТБ

Пропонуємо для перегляду різножанрову добірку телесеріалів від 1+1 Україна, до якої увійшли, зокрема, ексклюзиви та прем'єри.

Поделиться:

Уже завтра довгоочікувані вихідні. Провести їх удома у теплому ліжку за переглядом цікавого серіалу — мрія багатьох. Пропонуємо для перегляду різножанрову добірку телесеріалів від 1+1 Україна, до якої увійшли, зокрема, ексклюзиви та прем'єри. Переглянути онлайн та завантажити їх з собою в дорогу можна в зручний для вас час на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Медична тема — одна з улюблених для українських глядачів. Драматичний серіал "Жіночий лікар. Нове життя" розповідає історію талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара, який очолював пологове відділення в одній із лікарень Сєвєродонецька. Події відбуваються після повномасштабного вторгнення. Унаслідок російського обстрілу лікарню, як і дім Михайла, було зруйновано, а сам чоловік отримав поранення. Аби почати нове життя, Михайло разом із дочкою переїздить до столиці і хоче отримати посаду в столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних пацієнток із патологіями та ускладненнями з усієї України. Влаштовуючись на нову роботу, чоловік мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 цікавих фільмів, які покажуть на "1+1 Україна" цього тижня

Любителям загадок сподобається детективна мелодрама "Коло омани" з Сергієм Стрельніковим та Катериною Варченко у головних ролях. Це історія жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку. За сюжетом, жертва домашнього насильства Ліна опиняється за гратами за вбивство власного чоловіка. У в'язниці вона народжує доньку, яку забирає свекруха, аби помститися. Дитина дивом залишається живою і опиняється в сиротинці. Опинившись на волі, Ліна прагне повернути доньку, але понад усе боїться того, що донька дізнається про її минуле. Чи вдасться головній героїні розірвати коло омани? Завантажуйте серії "Кола омани" та слідкуйте за розвитком подій, де б ви не були.

"Закохай мене, якщо можеш" — ще один ексклюзивний детективний серіал на Київстар ТБ із Ксенією Мішиною в головній ролі. Її героїня — журналістка на імʼя Еля, яка спеціалізується на розкритті фейкових магів-шахраїв. Саме їй доведеться вивести на чисту воду псевдочаклуна, що заробляє на "магії".

Серед ексклюзивів на платформі кіно та телебачення є також екранізована класика на новий лад. Комедійний міні-серіал "Хазяїн" розповідає про стосунки батьків та дітей за мотивами твору Івана Карпенка-Карого. Головним героєм є Терентій Пузир у виконанні актора Богдана Бенюка — сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, який вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється. Пузир не помічає, що оточив себе такими ж безпринципними людьми, як і він сам, які у будь-який момент готові зрадити його. 

До слова, 1 грудня цього року — останній день акційної пропозиції від Київстар ТБ до Чорної п'ятниці. Платформа кіно та телебачення пропонує знижку 65% на дворічний пакет "Преміум HD". Тож улюблені фільми, серіали та улюблені шоу можна дивитися онлайн та завантажувати для офлайн-перегляду тоді, коли це зручно саме вам, всього за 69 грн/міс при умові підключення пакету на 2 роки.

Новости по теме