Експеримент у шоу "Міняю жінку": консервативна сім'я і колишні наркомани

Експеримент у шоу "Міняю жінку": консервативна сім'я і колишні наркомани

Костя, що нині працює пекарем, був залежним 20 років. Олена, яка зараз очолює доброчинну організацію, вживала протягом 12 років.

Поделиться:

Злагоджене кременчуцьке подружжя з 23-річним досвідом і новостворена столична сім'я… Сьогодні глядачі проекту "Міняю жінку" на "1+1" стануть свідками небувалого експерименту.

Олена і Костянтин із Києва – колишні наркомани. Костя, що нині працює пекарем, був залежним 20 років. Олена, яка зараз очолює доброчинну організацію, вживала протягом 12 років.

"Мені 39 років і понад 20 я знайомий із важкими наркотиками. Я відсидів 10 років. І рік, як не на голці", - розповів Костя.

"Був момент у моєму житті, коли я активно вживала наркотики. І, звісно, мала проблеми з міліцією. Майже 9 років у моєму житті уже немає систематичного вживання. Наркотики ніяк не впливають на моє життя", - зізналася Олена і додала, що сумнівається в тому, що її з коханим вважають нормальною сім'єю.

"Психологи-наркологи не рекомендують парам, що раніше вживали наркотики, бути разом, адже це додаткова провокація. Якщо один зірветься, то інший швидко піде слідом. Але ми намагаємося підтримувати одне одного, передбачати можливі ризики й оборонятися він них", - запевнила героїня.

Ця пара вирішила взяти участь у "Міняю жінку" не для того, щоби перевірити свої стосунки. А для того, щоби показати: вони такі ж, як і всі.

Пара з Кременчука навіть не могла уявити, із якою сім'єю поміняється на тиждень.

"Я ніколи не перетиналася з людьми, які вживають наркотики. Передчуваю, пригоди мені забезпечено", - розповіла Ірина з Полтавщини.

Чи зможе консервативна сімейна жінка знайти спільну мову з наркоманом? Чи варто довіряти колишнім в'язням? Та чому порядна жінка може повчитися у повії? Відповіді на ці питання – уже сьогодні о 22.00 на "1+1".