Експерт проекту "Поверніть мені красу" розповів, що з собою зробила Рене Зельвегер

Експерт проекту "Поверніть мені красу" розповів, що з собою зробила Рене Зельвегер

Уже другий день увесь інтернет обговорює несподівані метаморфози, які відбулися з акторкою

Поделиться:

Уже другий день увесь інтернет обговорює несподівані метаморфози, які відбулися з акторкою Рене Зельвегер. Чарівна і мила зірка фільму "Бріджит Джонс" несподівано перетворилася на зовсім іншу людину. Західні таблоїди відразу ж припустили, що актриса просто переборщила з пластикою і ботоксом. Дивно, але незважаючи на негативні відгуки шокованих прихильників, сама зірка запевняє, що щаслива і задоволена тим, як вона зараз виглядає.

"Я рада, що люди думають, що я виглядаю інакше! Тепер я живу іншим, більш щасливим, більш повноцінним життям і з радістю це демонструю. Мої знайомі кажуть, що я виглядаю спокійною. Я - здорова!", - розповіла актриса в інтерв'ю журналу People.

Що ж насправді сталося з актрисою, вирішила з'ясувати "Комсомольська правда в Україні", звернувшись за коментарем до відомого пластичного хірурга, експерта проекту "Поверніть мені красу", який незабаром вийде на "1+1", Дмитра Слоссера:

"Швидше за все, була проведена підтяжка верхніх повік, через що очі стали більш круглими і актриса втратила свою індивідуальну рису і "родзинку" - припухлість верхньої повіки, що раніше надавала її погляду якийсь "фірмовий" прищур. Також, якщо уважно подивитися, можна помітити, що відстань між бровами збільшилася, хоча самі брови залишилися нерухомі. Це свідчить про те, що актрисі найімовірніше вводили ботокс між брів. Про наявність ботоксу у м'язах  також  свідчить усмішка з якимось "обмеженням" - м'язи стали менш активними і мобільними. Ознак більш інтенсивних процедур або підтяжки обличчя немає".