Експерти Одруження наосліп назвали типові помилки у стосунках (ВІДЕО)

Експерти Одруження наосліп назвали типові помилки у стосунках (ВІДЕО)

На шоу Одруження наосліп навчили будувати сім'ю

Поделиться:

Учора, 3 лютого, на "1+1" відбулася прем'єра шоу Одруження наосліп 2 сезон. Героями першого випуску проекту, який дарує шанс на щастя, стали Надія та Дмитро. Різні за поглядами на життя та сімейні стосунки вони опинилися на межі розлучення.

Упродовж програми астролог Олексій Котенко, love-коуч Світлана Митрофанова та психолог Єгор Тополов коментували помилки новоспеченого подружжя і говорили, що треба, а чого в жодному разі не можна робити в стосунках.

  • На початку взаємин не погоджуйтеся на умови, які вас не влаштовують тільки для того, щоб справити гарне враження.
  • Пам'ятайте:  у стосунках, у яких людина відчуває, що все робить не так і дає мало, не буде ніякого сенсу. Із таких ситуацій тікають.
  • Жінки, завжди давайте коханим свободу, послабте ланцюжок. Адже чоловіки люблять, коли до них торкаються і ненавидять та бояться, коли їх тримають мертвою хваткою.
  • Не забувайте, що реакція: "Ти сам дурень" неприпустима в сімейних стосунках. Це призведе тільки до скандалів.
  • Намагайтеся на самому початку стосунків говорити відверто. Якщо не плануєте будувати життя з партнером, повідомте йому про це. Нехай він не плекає ілюзій з приводу того, що ніколи не настане.
  • Кожна людина втомлюється від того, що поруч із нею вразлива людина, яка постійно страждає і вважає себе жертвою. Усі хочуть бачити біля себе радісну, здорову людину. Будьте музою у стосунках.

Чи вдалося Дмитрові та Надії стати одним цілим, дивіться просто зараз. Перший випуск 03.03.2016 Одруження наосліп 2 сезону – онлайн:

Новости по теме