Експерти "Одруження наосліп" розповіли, як не можна поводитися сімейній парі (ВІДЕО)

Експерти "Одруження наосліп" розповіли, як не можна поводитися сімейній парі (ВІДЕО)

Дивіться "Одруження наосліп" щосереди о 22:00 на "1+1"

Поделиться:

Герої третього випуску "Одруження наосліп" не витримали би сім днів під одним дахом, якби експерти проекту не втрутилися. Так, психолог соціального експерименту Єгор Тополов вчасно пояснив машиністу метро Миколі, що не можна вічно терпіти приниження. А Лесі, яка все звикла вирішувати сама, допоміг зрозуміти: жінка повинна дозволяти собі бути слабкою.

До вашої уваги поради від фахівців "Одруження наосліп", яких варто дотримуватися, аби бути щасливішими у сім'ї: 

1. Якщо вас щось не влаштовуйте, не чекайте днями чи місяцями, щоби потім зірватися на крик, а поставте половинці просте питання: "Чому ти так поводишся?"

2. Як корабель назвете, так він і попливе. Якщо називаєте чоловіка "чуваком", то він і поводитиметься як "чувак". Якщо називаєте "лохом", то так воно і буде. Тому, любі жінки, не програмуйте свого обранця на дії, які вам потім не сподобаються.

3. Якщо людину довго принижувати, то рано чи пізно вона вибухне. Це закономірно. І не піде на користь ні жінці, ні чоловікові.

4. Дуже складно зрозуміти, що ви хороша людина, якщо починаєте з того, що говорите, ніби хтось не настільки хороший, як ви.

5. Якщо вам щось у людині не подобається, доберіть правильні слова, аби вона це зрозуміла. Але в жодному разі не ображайте, не грубіть.

Більше порад експертів у третьому випуску соціального експерименту "Одруження наосліп":