Фанати Сенічкіна захопили студію "Сніданку з 1+1"

Фанати Сенічкіна захопили студію "Сніданку з 1+1"

Френди із соцмереж прийшли в гості до улюбленого ранкового шоу.

Поделиться:

Ранкове шоу "Сніданок з 1+1" має надзвичайно популярні сторінки у соцмережах. Сьогодні зранку "френди" отримали унікальну можливість - зазирнути по той бік екрану і побачити, як насправді відбуваються ефіри улюбленої програми.

Прихильники "Сніданку з 1+1" приїхали з різних куточків України - Сум, Черкаської області, Одеси і т. д. Доки йшов ефір, вони вмостились на дивані біля студії і дивилися "Сніданок" на великому екрані.

Аж раптом, скориставшися паузою, до них буквально вилетів Руслан Сенічкін. Бадьорий і радісний ведучий потиснув руку кожному (!), а дівчат просто засипав компліментами. І одразу ж отримав подарунки - живу квітку, яку можна використовувати як годинник, великий пиріг, а ще свій портрет. "Це Сенічкін до схуднення!" - пожартувала про малюнок продюсер "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.

На хвилі гарного настрою увесь натовп прихильників був допущений у святая святих - студію "Сніданку з 1+1" прямо під час прямого ефіру.

Потім Сенічкін влаштував "френдам" екскурсію в студії, пофотографувався з усіма і запросив разом випити ранкової кави/чаю/соку зі смаколиками. До речі, сам ведучий пив тільки чай - тістечок не їв. Худне :)

Про що говорили Руслан Сенічкін та фанати, читайте незабаром на нашому сайті.