Фіналіст "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков зняв дебютний кліп

Фіналіст "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков зняв дебютний кліп

Фіналіст проекту "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков розпочав роботу над дебютним відеокліпом

Поделиться:

Фіналіст проекту "Голос країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков розпочав роботу над дебютним відеокліпом. Зйомки відбувалися у покинутій опері, зала якої ідеально пасувала до концепції цього емоційного відео.

"Я гратиму на клавішах. Інструмент буде розписаним словами українською, російською, англійською та іншими мовами як символ того, що любов єднає людство. Крім мене, у кадрі тільки скрипалі. Але стихія здуває все і всіх. Тільки я лишаюся непохитно стояти на піаніно…" - переповів ідею 23-річний виконавець.

В'ячеслав не приховує: зйомки – це цікавий, але надзвичайно виснажливий процес. Відео, яке хлопець обіцяє презентувати уже в листопаді, знімали 18 годин. Протягом цього часу на майданчику падали меблі, літали нотні зошити, музичні інструменти і навіть люди.

"У нас були майже каскадерські моменти. Скрипалів прив'язували, а потім смикали за мотузки й вони летіли разом зі своїми інструментами. Я бачив деякі кадри і вражений тим, що вийшло настільки красиво! Навіть сам режисер кричав від задоволення!" - згадав задоволений творчим процесом Рибіков. 

Знімати своє перше відео співак довірив Віктору Скуратовському, який працював із Ані Лорак, Світланою Лободою та багатьма іншими артистами.  Разом із режисером Слава добирав вбрання для кліпу і розробляв свій образ. Перед прихильниками Рибіков постане романтичним, дещо сором'язливим і неймовірно емоційним.

Цікаво, що дебютне відео хлопець відзняв на свою авторську композицію, у якій оспівав найсвітліше почуття.

"Це сповідь про любов. Любов неземну, небесну, я би навіть сказав, божу. Я написав цю пісню приблизно рік тому, а презентую уже в кінці жовтня", - розповів музикант про найближчі плани.

В'ячеслав щиро тішиться своїм творчим успіхам і зізнається: без співочого шоу "1+1" йому би не вдалося втілити мрію – візуалізувати музику, якою живе.

"Якби не було "Голосу", не було би "Нової хвилі". Якби не було "Хвилі", не було би кліпу. А відео це грандіозне досягнення для мене!" -   впевнений виконавець.

До речі, тренер Слави на шоу "Голос країни" Сергій Лазарєв одним із перших привітав співака зі зйомками дебютного відео на свої сторінці у соцмережі. Саме Лазарєв порадив хлопцю спробувати свої сили на конкурсі "Нова хвиля 2014", де Рибіков потрапив  до трійки найкращих.   

Нагадаємо,нещодавно дебютне відео презентував ще один учасник вокального проекту - Марлен Карімов. Кліп на пісню "Океани" вже можна побачити у ефірі провідних каналів країни. Свою першу відероботу також готується представити Нікіта Алексєєв.  Зйомки кліпу відбулися під наглядом його тренера Ані Лорак. 

Команда шоу "Голос країни" продовжує кастинг на п'ятий сезон вокального шоу телеканалу "1+1".

Приходь 11 та 12-го жовтня на грандіозний відбір у Києві і доведи, що вмієш співати душею.

Рімма Канівець, сайт "1+1"