Фреймут зі сльозами на очах розповіла, як її утримували за ґратами

Фреймут зі сльозами на очах розповіла, як її утримували за ґратами

У другому випуску свого реаліті-шоу ведуча показала переваги й недоліки сервісу львівських закладів і кафе в паризькому Діснейленді.

Поделиться:

"Інспектор Фреймут" продовжує викривати недобросовісних рестораторів і знайомити українців із найкращими працівниками сфери обслуговування. У другому випуску свого реаліті-шоу ведуча показала переваги й недоліки сервісу львівських закладів і кафе в паризькому Діснейленді.

Насамперед Ольга Фреймут завітала до найпрестижнішого ресторану міста Лева – Amadeus. Інспектувати популярний заклад зірка вирушила зі своєю бабцею. І так сталося, що родичці ведучій були раді більше, ніж самій Ользі. Справа в тому, що навіть із допомогою міліції Фреймут не вдалося потрапити на кухню ресторану. Персонал так активно чинив опір ведучій, що не лишив сумнівів: господарям є, що приховувати. Ольга не бачила, у яких умовах готують для відвідувачів, однак мала змогу оцінити "Обслуговування", "Ціни", "Їжу", "Чистоту" й "Атмосферу" у ресторані. Прикро, але "плюс" від Інспектора виборола тільки остання категорія.

Наступна станція випуску – "Дім легенд". Там Ольгу потішив привітний колектив і цифра в рахунку, однак форма подання їжі, брудна мікрохвильовка, посуд і вивернуті штани як елемент інтер'єру - розчарували. Тож до такого "легендарного" закладу Фреймут навідуватися не радить.

Третьою зупинкою Інспектора у Львові стала кав'ярня Glory Cafe, де до витяжки прилипає хустинка, а бариста неідеально розрізняє на смак види кави. Обслуговування у цьому кафе Фреймут поставила під сумнів. Однак усі інші категорії нагородила плюсами  й порекомендувала зазирати до Glory на горнятко кави і на фірмову галицьку випічку.  

Після перевірки львівської кав'ярні глядачі побачили інспекцію ресторану паризького Діснейленду Hakuna Matata, який з першого погляду шокував Фреймут похмурістю інтер'єру.  "Недитяча тут обстановка", - зауважила Оля і вирушила перевіряти чистоту в закладі. Як виявилося, із нею там теж не склалося. Як власне, й із їжею. Інспектора обурило, що цьому закладі дітей частують картоплею фрі. Аби побачити, як та купається в олії, Фреймут вирушила на кухню, де за допомогою своїх помічників-гаджетів зафіксувала відхилення від норм. Цікаво, що за лаштунками ресторану Олю зустрів на диво привітний персонал. Ведуча мило спілкувалася з усміхненими офіціантами, адміністраторами й навіть не здогадалася, що з їхньої легкої руки на всю команду після інспекції чекатиме обшук, конфіскація особистих речей, вилучення приголомшливих кадрів з перевірки і одинадцять годин за ґратами.

"Ми були в одній камері-"мавп'ятнику" з тими, хто торгує наркотиками й з іншими бандюгами. Це дуже принизливо!" - розповіла Ольга зі сльозами на очах. Інспектор назвала популярний ресторан поганою казкою і заявила, що не рекомендує його глядачам.

Після французького вояжу "Інспектор Фреймут" "повернулася" до  Львова і попрямувала до кафе "Три мітли". До цієї перевірки Фреймут залучила 23-х діток зі своєї рідної школи. Поки малюки замовляли обід, Оля диву давалася хаосу на кухні. А також не йняла віри, що інгредієнти для страв у цьому кафе нарізають ураженим мікробами ножем. Після побаченого Фреймут не дозволила дітям їсти подане і порадила "пролітати" повз заклад "Три мітли".

У пошуках кращого ведуча вирушила до в кафе "Буковські". Там крізь хмари цигаркового диму розгледіла підлітків, що втамовують спрагу пивом. Як ведуча зреагувала на порушення закону в ресторані, дізнавайтеся у відео. 

Беріть участь у голосуванні на сайті народної премії Ольги Фремут і визначайте найкращого працівника у сфері обслуговування України. Обрати героя прем'єрного випуску уже можна просто зараз.